dimarts, 18 de setembre del 2012

Ara sí que sí Cavalls del vent a tope

No he explicat res, però fa dies i setmanes que tinc Cavalls del Vent al cap: apretant al Mikel per a què entrenés, parlant amb el Presi o buscant companys per fer runnings per la muntanya (ahir vaig sortir sol, després de moooooolt temps).
Tampoc acabo de decidir-me pel calçat, la roba la tinc controlada, crec. Shorts i samarreta per les 4 o 5 primeres hores, que deixaré en algún refugi (Serrat de les Esposes, suposo). Malles i samarreta Magic oficials dels Dragons per la part central de la prova, i samarreta tècnica de màniga llarga més armilla Dragons, shorts Taymory per la part nocturna i protector dels bessons com a la Trailwalker (podrem deixar bossa a Prat d'Aguiló).
El que no tinc clar i de fet és el més important són les Salomon. Una molèstia, que ja us explicaré, més dubtes amb la talla, fan que em repensi anar amb les SLAB tot i que són la canya. El fet de caminar tant i entre tanta pedra fa que les XAPRO2 siguin unes bones wambes per fer Cavalls i de fet fins la setmana passada m'havia decantat per elles. Per "culpa" del Jag, que l'altre dia em va donar una mena de vaselina per posar-me en la part que em pessigaven les SLAB i que va anar de conya, crec que em torno a decidir per aquestes.
La prova final la faré aquest divendres-dissabte quan farem amb el Víc la mitja volta que teníem pensat fer la setmana passada i que no vam poder.
Serà la volta dreta del recorregut de Cavalls del Vent, pujant des de l'ermita a Sant Martí a Sant Jordi, allí sortir del recorregut i agafar el GR 107 (camí dels bons homes) fins el Coll del pendís, on recuperaríem la ruta de Cavalls del vent per anar cap a Prats d'Aguiló, pas dels Gosolans, Estassen Gresolet i Sant martí de nou. Crec que serien uns 50kms max (si no ens perdem poc més de 40)
 
Si algú ens acompanya, serà molt benvingut. 

4 comentaris:

Sedentaris.cat ha dit...

Segur que deixaràs de tenir cap dubte (o no :-) amb aquest entrenament.

Fa poc he fet Lluís Estasen-Gresolet-Sant Jordi-Coll de Pendís-Prat d'Aguiló-Lluís Estasen i es fa bé. Sento no poder sumar-me a l'entrenament, les cames ho tenen prohibit jejeje.

Ens veurem a Bagà !!!

Ferran
sedentaris.ca

Pau ha dit...

Ferran, si ho fem de matinada+matí del dissabte suposo que també sortirem d'Estassen o Gresolet. Quan vas trigar?
És senzill empalmar des del Sant jordi al camí per l'altra banda, passant pel Pendís?
Ens veurem a Bagà? Has mogut fils?

Dioni Tulipán ha dit...

Ostras Pau... empieza a ser algo serio !!

Te gustará, porque en contra de Carros, este es más largo, pero hay muchos más tramos donde se puede correr a gusto.

No sé si te acuerdas, pero hace algunos años hice CdV en 2 días, desde Cortals de l'Ingla, con el Kilian lesionado como guarda del refugio. A ver si encuentro el fichero en Word, o la crónica y te lo paso. Allí apunté todos los tiempos entre refugios, y además hice un 8, pasando por el Coll del Pendís. Creo que tardé 49 y 35 minutos en pasar de St. Jordi a Cortals...

Haciéndolo en 2 días, me di cuenta que jamás sería capaz de hacerlo en 24 horas. Tardaba 8:43 el primer día, y 8:42 el segundo día, pero destrozado...

Dioni Tulipán ha dit...

A propósito,
He leído que también vendrá el "yankee" Anton Krupicka !! Cada vez más nivel...

Les Curses més rendibles