dimarts, 6 de novembre del 2012

Més rauxa que seny



No he estat mai de recuperar amb facilitat i firmo que segueixi sent així, fort en les competicions, delicat els dies següents. Però mai havia estat tant complicat superar els dolors articulars d’una competició. El mal al genoll no és nou, si bé era més propi de les tirades llargues en bici i sempre durant períodes curts o fins i tot nuls.
Això és el que m’ha privat de ser pacient, fer dues competicions que em venien de gust (el Raid Roig i la Cursa de l’Amistat), han suposat que definitivament no pugui fer una tercera que tenia al calendari des de principi de temporada, no faré la Rupit Taradell. No em lamento d’haver tallat els períodes de descans per a competir, a priori podria tenir dubtes, però a posteriori, i veient com han anat les dues, estic encantat de la meva decisió. Aquest any la RT pintava molt bé, però la del  2013 serà més i millor.
A l’Amistat corria gràcies al meu patrocinador de curses d’asfalt, el Sergi ;-) i ho feia amb l’Ana. El ritme el marcava ella, jo hagués baixat més fort, m’hagués clavat més en la primera part de la pujada on em va arrossegar i tenia marge pels darrers kms. Tot això era igual, per mi és un honor viure les seves curses, vam xerrar molt i bé i córrer amb l’elit (en aquest cas femenina) és una sensació molt guapa a nivell competitiu. Llàstima dels problemes estomacals i la sortida des de la cua, si no hagués estat així, el podi el tenia més que assegurat.

4 comentaris:

Bea ha dit...

RT 2013... Amb mí: canguros???
Y la de la Amistat con Ana,mi musa del running... Crack, con dolor de panxeta y todo

Ana ha dit...

jeje para la próxima dieta blanda el día antes y problema solucionado. Llevaba tanto tiempo sin molestias q se me olvidó hacer bondad la noche antes. La rodilla es tu talón de aquiles, el mío la barriga ( con permiso del psoas)
Descansa y en el 2013 estarás a tope otra vez.

Bea para la amistat y para las que quieras. Tengo muchas ganas de compartir contigo una cursa ;)

Dioni Tulipán ha dit...

Pau.... ya sé que has tenido que frenarte para ayudar a una fémina indefensa ;-)

Como anécdota un comentario de "Dusty":
What is his new book missing?
If there isn't one chapter or paragraph to say that he stops every 100 yards to take a poo it can't really be completely right. You know what it's like pacing a vegan for 15 years? I always brought extra toilet paper for him. It was always a joke: Scott, man, you've got it all wrong. You shouldn't be going after Brooks, you should be going after Scott’s toilet paper. The general public can relate to that.


No sé si es por mi 'alto nivel' de inglés, pero me ha gustado un montón!!

Felicidades a los dos por la hazaña !!

Pau ha dit...

Bea, ja trobarem cangurs i sinó amb els nens a sobre...
Ana, como decía un amigo mío "lo que pasó pasó" y si disfrutaste de la cena, pues bienvenida sea.
Dennis, siempre aportando calidad cultural... No diré nombres pero tengo un amigo que ya no corre nada de más de una hora sin haberse tomado un fortasec entero

Les Curses més rendibles