dilluns, 2 de juny del 2014

Futur


Tot fa pensar que el Víctor, tot i no tenir el cos del Kilian, serà el crack de la família a nivell esportiu, està fort, és decidit i és hàbil. És probable. 
 
El Guillem és tímid, nyiclis i de moment es defensa però no és pioner en quant a activitats físiques. Jo segueixo pensant que ens sorprendrà, té dues coses molt importants a nivell esportiu: il·lusió i constància. No ha plorat mai quan ha caigut de la bici, ni tan sols s’ha espantat... perdó sí s’ha espantat, però no ha dubtat en tornar-la a agafar i seguir. Té aquella por justa per ser prudent però a la vegada aquella convicció per perseverar.
 
 
Ja veurem com evolucionen els dos i en especial quin cor tenen, jo mateix sóc un exemple de cos poc dotat, tècnica mediocre però un cor que ho aguanta tot. Sempre he dit quan veig tots els cossos estilitzats al meu voltant, gent que corre amb un estil impecable, que només un cor com el meu em permet quedar per davant d’ells (i és un múscul que no es veu).
 
Il·lusió, constància, tenacitat i capacitats físiques, el coctail perfecte.

I pel què fa al meu futur, segueixo lluitant contra les lesions, entre el piramidal i la fascitis pràcticament no corro des d’abans de Nadal, i la veritat és que començo a perdre la paciència.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La combinación perfecta: ilusión, constancia y tenacidad. Ánimo con las lesiones.

Dioni Tulipán ha dit...

Vols dir, Victor..està fort, és decidit i és hábil.. i ens assemblem com 2 gotes d'aigua !!.

Per sort la Bea SAP que es seva també, jeje.

Molta sort amb la recuperació Pau!!

Pau ha dit...

Gracias Leo.
Ens assemblem, però jo de petit era més aviat nyiclis com el Guillem ;-) Gràcies Dennis

Les Curses més rendibles