dimarts, 14 de setembre del 2010

La Mercè ens obligarà a matinar

Tot i que jo ja no sé què és matinar o no matinar. La meva vida i en especial la nit s'ha convertit en parcials de 2 o 3 hores, és a dir des que acaba de menjar el Guillem fins que torna a tenir gana. El cas és que la cursa comença a les 9.30 així que caldrà ser-hi abans i més amb la quantitat de gent que ens hem de trobar. Com que som molts i de diferents costats proposo quedar escalfant des de les 8.55 a les 9.15 al voltant de la font i pel jardí que hi ha pujant a mà dreta. En tot cas si algú vol ser més concret ja intentaré adaptar-me i passar per on sigui. Per cert, alguns baixarem corrent des de Gràcia.
En quant a l'entrenament després de no estar del tot content amb els ritmes, dissabte passat, corrent amb el Nacho i el Xavi durant dues hores, vaig fer un bon pas endavant. De totes maneres ja arrossegava unes molèsties a la part interna del peu que han fet que pari cinc o sis dies.
Crec que la lesió ha vingut per apurar massa amb les NB1063 o per fer alguna tirada llarga amb les Precision, en tot cas ja tinc les Triumph a casa o sigui que espero que tot hagi estat una falsa alarma. M'ha costat parar, he començat molt tard la preparació i en dos mesos m'he de posar a tope, però crec que és millor fer-ho ara i poder afrontar la part central amb garanties.
Segueixo però, atacant els 42 minuts, encara que siguin 42 i 59 segons.
Fins diumenge.

5 comentaris:

Xavi A ha dit...

ok.
allí hi serem i farem els 42, ja veuràs com si.

XeviX ha dit...

Ens veiem diumenge!

Kike ha dit...

Suerte Pau en la cursa de la Merce.
Yo a esta no puedo ir....los niños.
Por cierto has sido padre ¿no? felicidades.

Nos veremos en el canicross de Sant LLorenç?
Es la primera prueba de canicross de la nueva temporada.
Anímate

Pau ha dit...

Kike, sí he sido padre, así que de vez en cuando ya me pasa esto de "los niños...". Gracias.
A Sant llorenç todavía no creo, pero a ver si me estudio el calendario, seguro que una haré.

Dioni Tulipán ha dit...

Pau, nos vemos allá. (supongo que es la parte llana, verdad?)

Al tener ya el dorsal, intentaré aparcar sobre las 08:45 alrededor del anell olímpic y hacer un par de kilómetros antes de llegar allí.

¿La Bea como está? ¿Al borde de...?Dale un beso de mi parte, que con el primerizo mi mujer no bromeaba cuando decía "hostia p..., no puedo más, voy a tirar este tío por la ventana". Lo que deben de ser las mejores semanas de tu vida, en algunos casos son un calvario.

Espero que no sea vuestro caso :-)

Nos vemos mañana! Vas de "verde" también?

Les Curses més rendibles