dilluns, 8 d’abril del 2013

Duatló pares i fills

Com que em fa molta ràbia no poder participar (al Guillem li falten 4 anys), us passo tota la info d'aquesta divertida duatló. Ha de ser brutal poder competir oficialment amb els fills, i l'entorn serà espectacular.

Us informem que el proper 16 de juny a les 10h del matí, tindrà lloc la DUATLO PARES I FILLS BARCELONA 2013. L'emplaçament serà l'anella olímpica de Montjuïc (Barcelona).

Serà una prova esportiva on pares i fills, formant parella, hauran de competir corrent i en bicicleta. Les distàncies no són gaires exigents, per poder facilitar la participació del màxim número de pares/mares i fills/es, que volen gaudir d'una jornada esportiva i familiar.
Primer competirà el pare/mare realitzant un circuit de running de 3,4km. + un circuit en bici de6,2km. A continuació participarà el fill/a realitzant un circuit de running de 1.000m + un circuit de bici de 900m o 3.000m segons l'edat i acabant amb un últim tram de running de 300m on pares i fills hauran de córrer agafats de la mà i compartir el moment més emotiu de la Duatló, arribar junts a la línia d'arribada.

L'edat per participar pel que fa als fills/es és de 7 anys fins als 14 anys. A més a més de la participació dels pares, s'ha obert una categoria especial per tal de que tiets/tietes o avis/àvies puguin participar també amb els seus nets/nebots. Les classificacions aniran en funció dels membres de la parella:

- Pare + fill     - Pare +filla
- Mare + fill     - Mare+ filla
- Categoria familiars (tiets/es, avis/es)

S'habilitarà una zona lúdica de més de 300m2, on els familiars podran gaudir d'una sèrie d'activitats com inflables, taller d'alimentació, pista d'atletisme, pista de handbol i altres activitats, per tal de que tant els participants com els acompanyants, puguin passar una bona estona.

Per a més informació, dirigiu-vos a la web de la Duatló Pares i Fills www.duatloparesfills.com

Us adjuntem els pòster de la prova. Preguem en feu difusió entre els vostres socis o bé penjant el pòster a l'entrada del vostre club, ja que creiem que serà una activitat esportiva divertida i sobretot, un record molt especial per a tots aquells fills/es que els hi agrada compartir l'esport amb els seus pares i que per primera vegada, podran competir conjuntament.

Si teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres al 93.245.60.87 o bé enviant-nos un mail a info@duatloparesfills.com

Les Curses més rendibles