divendres, 3 de maig del 2013

Competint i aprenent

Ho sabia, estava convençut que tard o d'hora sortirien els resultats de l'entrenament i per fi el darrer mes ha estat així. Dues curses llargues i molta formació. El cos m'ha reaccionat i m'he alimentat bé, he pogut veure molt isotònic i en definitiva he après a cuidar-me. He millorat molt en l'autocontrol ;-) en saber anar en grup. Tot i que penso que sóc un tio molt útil per a obtenir bons resultats en equip, no ho sóc tant per anar a gaudir de l'esport i punt. Quan em poso un dorsal m'agrada anar fort, però com he dit en aquestes darreres curses he après a adaptar-me als ritmes dels damés (també s'ha de dir que els ritmes han estat en bona part del recorregut exigents per a mi, així que a vegades era jo qui anava a remolc).
Primer vam fer la marató de HUTMCD a Prades: una primera meitat molt bona i divertida a ritme còmode. La segona amb l'Albert i parcialment el Sandro, a tope, provant la cohesió del pròxim equip a l'Ultra de la Cerdanya. Crec que el resultat va ser excel·lent i si bé amb l'Albert sóm diferents en quant a ritmes, jo sóc més ràpid en pla i ell amb desnivell, vam formar un bon tàndem. També vam percebre la diferència entre anar fort i anar tranquils, el desgast a la segona part va ser alt, això ens ha de fer ser conservadors al juny.




Resultats
Oficials: http://www.naturetime.es/ftp/353_20130409093334.pdf
Amb el seguiment es pot veure l'evolució de la segona part, especialment amb el track de l'Albert des de Montral, vam fer una bona segona volta i fins i tot, l'Albert va veure que l'últim parcial, de baixada, és millor que el del primer classificat http://utcostadaurada.livetrail.net/parcours.php?course=tmcd
No vam ser conservadors a la Trailwalker, teníem un equip potent i ho vam voler provar. Ja teniu la crònica. i segueixo amb la formació: l'alimentació constant i un bon nivell de forma va fer que muscularment l'endemà no estigués pitjor que en qualsevol entrenament. Per desgràcia una important butllofa al peu dret no cuidada durant els darrers 20km per descuit m'ha impedit seguir entrenant, primer per la pròpia butllofa i després perquè al caminar malament he alimentat un dolor a la part superior del peu que m'ha fet parar una setmana per precaució.


Resultats http://trailwalker.livetrail.net/classement.php?course=iotw

1 comentari:

Ana ha dit...

Me alegra ver que estás fuerte otra vez y lo más importante es que lo sabes. A ti no hay quien te pare, eres capaz de superar cualquier reto que te propongas ya sea solo o en grupo, así que a seguir disfrutando :)
¿Te hacen 18km por las aigües la semana que viene?

Les Curses més rendibles