diumenge, 5 de juny del 2011

EL OTRO LADO DE LA CAMA


Per Bea


Aquesta entrada està dedicada a les dones, a les que dormen a l’altre costat del llit. I és una crida i un “ vinga noies!!!” Perquè el cap de setmana de Sant Joan, que per cert és el meu cumple, marxem a Donosti perquè els nois volien fer el TRI Olímpic d’allà. Però el dia d’abans hi ha la Triatló de la Dona (250mSWIM 8kmBIKE 2Km RUN), més senzilla que una SÚPER SPRINT, però no sense emoció per fer un debut, o una reconciliació després de casi dos anys d’inactivitat amb la TRI, com és el meu cas.

L’any passat vaig acompanyar al Pau, amb el Guille a la panxa. Vaig veure la TRI de la DONA i vaig dir: “L’any que ve participo”. Varem decidir que el Pau convenceria a uns quants amics i jo arrossegaria unes quantes noies, i aprofitaríem el finde a lo grande, festiu i esportiu a la vegada, tot amanit amb uns bons pintxos, txacolí, passejadeta per la contxa i sospir profund al Peine de los Vientos.

La segona part ja la tenim. La reserva d’hotel ja està feta i marxem un grup maco. El Pau ha complert la seva part, i ja està inscrit amb els dos Xavis, un trio de DRAGONS de luju.
Però jo la meva part no l’acabo de tenir lligada i al sac. Vaig reclutar unes quantes noies, però els esdeveniments ens ho estan posant difícil. La Ruth està apuntada però té dubtes i la Sheila ha hagut de deixar en stand by inclús la reserva. I jo em pregunto, no creieu que les pròpies sigles del triatló que han inspirat tant logos, marques, il•lustracions, etc... ens volen dir alguna cosa? No creieu que les famoses sigles S B R són un senyal? Són S de SWIM o de Sheila? B de BIKE o de Bea? R de RUN o de RUTH? Penseu, jo crec que és el destí...

I de sobte, comentem el tema amb l’Anna, una altra Dragona amb ganes, i quan diu que sí, no va poder tancar el tema vacances... Però jo encara així, no perdo l’esperança... Així que “mujeres DRAGONAS, UNÍOS”. Donosti ens necessita!!! El club vol que per fi llancem la secció femenina al èxit més total i absolut en debut oficial. Va, és factible i serà molt divertit...

Anar les 4 seria un gran regal de cumple... Funciona el xantatge emocional? Va, porfi, porfi!!!

Evidentment, si alguna noia s’anima, serà molt benvinguda!!! Las chicas son guerreras!!!

Record de la Tri de Donosti 2010

4 comentaris:

flashman ha dit...

Asi me gusta, animando a participar. Que disfrutéis un montón y os acompañe el buen tiempo. ¿Correrás con Guillem?

BEA ha dit...

No, nos lo llevamos de fan, porque me tiene que animar a mí el sábado y su papá domingo, pero no lo hago con él, que es una TRI. Pero no des ideas a Pau, que ya sabes como es.
BEA

Anònim ha dit...

¿al final como te fue? ¿Conseguiste convencer a las dragonas? :)

1besote bonita!

(ana pozo)

Pau ha dit...

Todavía no ha sido Ana...

Les Curses més rendibles