dimarts, 21 de juny del 2011

Running, eating and working in València

Com que el tema del working ens el podem saltar, anem al bo.
Comencem pel running i és que València és una ciutat prou bona per córrer, té grans avingudes i sobretot han remodelat tot el que era la riba del riu per a fer un Parc on poder fer kms. Tots dos dies l’objectiu era arribar a la Ciutat de les Arts, per mi un conjunt d’edificis difícilment igualable. Pels amants de l’arquitectura moderna és un lloc emblemàtic que li ha donat un plus a la ciutat i a la vegada com dic jo, són uns edificis que quan els veus dius “València” com passa amb la Sagrada Família a Barcelona, la Tour Eiffel a París o les Torres Kio a Madrid (per cert cert ciutat que fins ara, no tenia aquest tipus d’edificació). El dissabte sortia a les 7 del matí amb la intenció de rodar a 4 però directament no vaig poder, mentre corria pensava: em falta un pel d’entrenament, he de fer més sortides al matí (amb el Guillem impossible) i sobretot he de tornar a perdre els dos o tres quilets que he recuperat en el darrer mes. L’endemà corríem amb la Bea i el Guillem, a un ritme més còmode.

I en quant a l’eating un cap de setmana perfecte. Entre coneixements propis i recomanacions, vam fer un cap de setmana gastronòmic brutal. Aquí van els noms:
Divendres sopàvem a la Cervecería Erajoma, un bar de tapes d’aquells que hi ha dos guiris i la resta Valencians. Està una mica apartat del centre, tocant a Mestalla, però de les 6 o 7 tapes que vam prendre, totes valien la pena, una materia prima immillorable i servei força agradable. Com deien en algunes crítiques si vols tenen material per deixar-t’hi una pasta (al costat uns s’estaven prenent uns escamarlans que tenien una pinta...) però si es prenen tapes “normals” el sopar surt per uns 20 euros.

Dissabte repetíem tapes, però aquesta vegada al casc antic, en un bar, La Pilareta, on hi havia anat feia tres o quatre anys i ens havia agradat molt. En aquest cas algunes tapes estaven excepcionals, especialment les Clotxines o músclos, i en general vam sopar molt bé, potser ens va fallar l’emperador, esperàvem un altre tipus de plat i era un tall a la planxa i sec. La resta, molt recomanable. També per uns 20 euros.

Diumenge anàvem directament al cor de la Ortxata, segurament al bar més emblemàtic on serveixen aquesta beguda, el Daniel, que es troba ni més ni menys a l’Avinguda de la Ortxata 41 (més autèntic impossible) a la ciutat d’Alboraya, als afores de València.

I per dinar, no podíem passar pel delta sense fer-hi una paradeta i si bé aquesta vegada no vam fer la típica migdiada a la platja dels Eucalíptus sí vam anar al restaurant Ida Can Machino a Els Muntells per fer una boníssima Paella d’ànec.

9 comentaris:

XeviX ha dit...

Quina salivera que m'ha entrat, s'acosta l'hora de dinar i amb aquestes fotos i explicacions, no vegis!! i el Guille ja va prenent vistes.
Pel que expliques no està gents malament la relació qualitat preu.

No hi he estat encara a València, però potser val la pena fer-hi una visita directament gastronòmica xD.

Records.

flashman ha dit...

Ya veo, pero si con esa dieta pierdes los dos o tres kilos esos que dices que te sobran, me lo dices que la haga yo al pelo. Aun así, tomo nota para cuando vaya al Triatlon de Valencia, menos lo de Daniel que para MJ es parada obligatoria.

Abrazos, no digo lo de cuidaros que ya veo que lo hacéis.

Ferran ha dit...

A veure si un altre dia m'afegeixo al Delta-dinar. De totes formes a TGN us podria ensenyar dos o tres llocs ben bons...

Anònim ha dit...

Els dos o tres quilos és psicològic, segueix menjant paellea!!! Sempre he cregut que si Eva en el paradís en comptes d'una poma, hagues menjat una tapa de paella...el món seria millor.

Pau ha dit...

Xevi, Doncs és una ciutat que val la pena per passar-hi un cap de setmana! (per cert, casualitats de la vida però tinc la sensació que al meu Garmin li passa el mateix que al teu, ja és mala sort).
Flash, más que favorecer la dieta la fomenta, però vale la pena disfrutar, lo jodido es que la gente me ve más delgado pesando más o sea que he cambiado músculo por grasilla (en fin flotaré más).
Ferran, llàstima no haver coincidit, per una vegada que baixem!
Xavi, molt bo Eva's paella forever.

piernas ha dit...

Joder como os cuidadis tapeo, paella .. ummm que envidia!!!!

Ivó ha dit...

mític daniel!!! vau demanar fartons??
Com a mig valencia aquestes coses les porto al cor!!!!

Dioni Tulipán ha dit...

ñam ñam !!!

Que vida la vuestra!!
Me alegro de que algunos sigan viviendo..aun 'with children'.

Coincido con Flashman, si pierdes los kilos comiendo así...nos apuntamos en el acto !!

A las 7 "rodar" a 4'...
Veo que no te has dado por vencido :-))

Pau ha dit...

Piernas, hay que aprovecharlo.
I tant que vam demanar Fartons ivó
Dennis, intentar rodar a 4 lo tengo que hacer "por obligación" jiji

Les Curses més rendibles