dijous, 1 de setembre del 2011

Descompensat però bé

Radicalment simètric ha estat l’entrenament realitzat aquest agost. Per diferents circumstàncies he fet moolta bici, poc més de 1000km en tot l’agost, la pena és que no ho he pogut completar amb la natació ni amb running, però estic content ja que de cara a Berga és una base excel•lent, ara només cal mantenir-ho mínimamanet al setembre i fotre-li canya amb les altres dues disciplines, aquesta vegada no patiré en la bici. Segons em va comentar el Xavi, la punta de bici ha de ser la primera en assolir, després el running i després la natació, per tant anem bé.
Per altra banda, veient les estadístiques he fet tanta natació i córrer com el mes passat, la qual cosa em porta a dues conclusions: la negativa és que en dos mesos he fet poc volum d’aquestes disciplines i la positiva és que malgrat això el running em va anar prou bé al juliol.
En fi, gràcies als que m’heu acompanyat als entrenaments aquests dies, m’ha anat molt bé i la veritat és que han estat rodatges molt amens.

No us ho creureu peró el Jaume, que ja normalment no és rival per mi, es va passar tota la sortida vacil.lant sobre un atac en l'ascenció final a les Bouilloses amb aquest ferrot... Evidentment no em aguantar ni 300 metres.

4 comentaris:

Ana ha dit...

Me alegra que por fin hayas podido entrenar un poco más.Mucha suerte en Banyoles y a disfrutar! Y Bea? Cómo van sus entrenos? :)

piernas ha dit...

Venga a fundir las bielas!!!!

XeviX ha dit...

Ara toca afinar de cara a Berga!

XeviX ha dit...

Un ferro d'aquests m'aniria bé per començar a fer bici, si en sabeu d'algun que estigui en venta...

Les Curses més rendibles