diumenge, 16 d’octubre del 2011

A mi me daban dos


Després de confirmar-me que el temps que faré a la MCD serà de 3.45, crec que em puc permetre fer el què tenia previst. És a dir a la Marató de la Costa Daurada, sumar-li una altra marató el cap de setmana següent: la Rupit Taradell. La veritat és que aquesta segona competició del 20 de novembre encara no la tinc confirmada. La faré només si algú m'acompanya, ja que es tracta d'un "tute" important: sortir a dos quarts de cinc de Barcelona per arribar a Taradell una hora més tard, agafar el bus per arribar dels primers a Taradell i realitzar el trail al 80%, és a dir, corrent, però gaudint de la cursa. Algú m'acompanya?
Per altra banda el proper diumenge suposo que faré la Mitja del Mediterrani per a agafar de nou les sensacions de cursa. Faré sub 1.30.

8 comentaris:

西雅图陈彤 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Dioni Tulipán ha dit...

A mí no me mires Pau !!!

Lástima, que me parece que 3h15 o 3h30 habría sido un regalo más goloso. No estás teniendo suerte en tu profesión de liebre.

Veo que ya empiezan con el SPAM en los blogs también... triste.

XTB-XAVI ha dit...

Pau...potser m´apunto!

Una abraçada!

Xavi.

Mikel ha dit...

Mmmm el 20-N???
Jo també m'ho rumio...
Mikel

Pau ha dit...

Dennis, yo sigo intentando devolverte a la montaña pero bueno. 3.15 la verdad es que no estoy para hacerlo pero 3.30 me hubiese encantado.
Xavi, Mikel, a la que tingui algú ho tanco!

XeviX ha dit...

La tinc al calendari, però tampoc sé si hi aniré. A més no crec que portem ritmes massa semblants i tampoc sé si podré trotar durant bona part del recorregut. A veure si ens hi veiem, però!

Pau ha dit...

Xevi, si hi vas ens veiem. Et queda al costat de casa!!!

Ferran ha dit...

Joer, ja fen quilometratges ultra!

Les Curses més rendibles