dimarts, 13 de març del 2012

Tots tres!


A vegades parlo de l’Eneko Llanos com el millor triatleta de la Península, i la gent que no està tant ficada en el “mundillu” em contesta, “però i el Gómez Noya?”. “També!”.
Volia titular aquesta entrada com qui és el millor dels tres?, però he preferit donar ja la resposta, i és que un tri olímpic no és el mateix esport que un Ironman i fins i tot podria dir que Kona no té res a veure amb Niça. I no és que una distància sigui més o menys dura que l’altra, són diferents i totes elles igual d’exigents.
El mateix podria dir de la Virginia Berasategui i de l’Ainhoa Murúa, però en aquest cas potser és cert que, de moment, la Vir està una mica per sobre.
En tot cas des d’aquí donar molts ànims a la temporada que comença a l’Eneko llanos, al Marcel Zamora, al Javier Gómez Noya a la Vir Berasategui i a l’Ahinoa Murúa (per cert 4 d’ells, bascos o catalans), estic segur que ho faran de conya.





5 comentaris:

Ferran ha dit...

Vaja, escric per 2n cop (més cansat, més sec): t'oblides d'en Clemente Alonso, proper podi a Kona. I guanyador de Zarautz 2011 pel davant de l'Eneko.

Abraçada,

flashman ha dit...

Echo de menos en la lista de las triatletas peninsulares a Vanessa Fernándes, que es, de largo, mucho mejor que Virginia o Ahinoa, y estará en plena forma, parece ser, para Londres.

Un saludo.

Pau ha dit...

Feu-la vosaltres l'entrada no te jode!!!
jaja, és broma, que m'encanta que comenteu...
Ferran el Clemente és un crack, de fet t'has oblidat que, ni més ni menys va guanyar la Challenge de Barcelona i amb 8.15, però encara considero que l'Eneko, per trajectòria i fins i tot temporada 2010-11, està per sobre. Sigui com sigui tan de bo tinguis raó i faci podi a Kona, la temporada de l'any passat va ser magnífica. De fet millor probablement que la del Marcel, però també una vegada més, segueixo pensantq ue ell és el Rei de Niça i de les tris amb desnivell.
Flashman, hablé de la Península para no ser políticamente incorrecto, pero gracias por el apunte, de todas formas, mejor que Ahinoa quizás, pero que Vir... hacer podio en Kona no está al alcance de cualquiera (además en su caso ha hecho tambien podios en distancia olímpica)

flashman ha dit...

Al final con lo de la corrección linguística vamos a acabar mal, de hecho hay quien habla de los ironmanes peninsulares y menciona Lanzarote y Mallorca que son claramente insulares.

Si le preguntas a Javi, mi peque te dirá que su ídolo es Eneko, una noche no tenía un cuento a mano y le leí una crónica sobre cuando bajó de las 8 horas, y ahora, de vez en cuando, me persigue con el finisher para que se lo lea otra vez. Le llamamos el cuento de Eneko. Está graciosísimo montando en la bici sin pedales. UY! Se me cae la baba.

Pau ha dit...

Qué grande Lanzarote como traitlón penínsular.
En cuanto a Javi, le entiendo, yo también quiero que Bea me lea la crónica de vez en cuando.
Y cuando no quiera comer le pones el vídeo de la llegada http://www.youtube.com/watch?v=qm8XvjYYrg4

Les Curses més rendibles