divendres, 2 de març del 2012

Canvio GINTONIC per aigua

Fa cosa de dos mesos (Albert ho sento, però sempre t'ho recordarem) vaig pagar 14 euros per un Gintònic d'allò més corrent. He d'admetre que estava bo, però l'elaboració era nul·la i entre la Bastús i jo vam pagar l'ampolla sencera de Citadelle.

Doncs us proposo que ens ajudeu amb el nou projecte que hem començat amb una donació equivalent a un gintònic i és que el principal objectiu de la Intermón TRAILWALKER és fer arribar l'aigua a aquells que més la necessiten. Canvieu un GINTONIC vostre per un got d'aigua a Etiopia. Un dels projectes és el Banc d'Aigua a Etiòpia, un país on les dones i nenes poden destinar fins a cinc hores al dia a anar a buscar aigua, que a més no sempre està en bones condicions.
Si voleu fer una donació cliqueu aquí.
I en tot cas podeu seguir aquesta aventura de dos mesos a través del bloc i de la pàgina al FACEBOOK (poseu que us agrada i així ens ajudareu a fer-ne difusió)

1 comentari:

Anna ha dit...

La Bastús molt gustosament canviara gintonic de Citadelle per gintonic vulgaris durant dos mesos per destinar la diferencia a aquest gran projecte! :) anims nois, i endavant!

Les Curses més rendibles