dimarts, 29 de juliol del 2008

4 capitals Etapa 5 120km (123km)

Girona - Barcelona 120km

- Sortiré de Girona per anar a buscar la C65 direcció Cassà de la Selva .
- A l’alçada de Gaia Llagostera desviar-me per: 1) anar per la GI681 direcció Tossa de mar o 2) Agafar la C35 cap a Vidreres i empalmar amb la NII
- La GI681 va fins a Tossa on s’agafa la GI682 que passa per Lloret, Blanes
- Per la GI682 passant per Palafolls i fins a Malgrat de Mar on empalma amb la NII
- Tota la costa per la NII: Pineda, Mataró el Masnou
- A l’alçada de Montgat la NII creua Badalona, Seguir al màxim per la costa fins a arribar al Fòrum i pujar per la Diagonal.




Tots els mapes extrets de http://www.guiacampsa.com/
L’etapa d’avui em feia por, el cert és que sense raó ja que era tendia a baixar, eren alguns km de menys i a més era la darrera, però és que ahir vaig acabar tocat, jo crec que amb un punt de deshidratació, no vaig sopar res i pel matí m’he pres dos donuts que m’havien sobrat. Tot i que pel matí semblava que realment les meves pors eren certes, les sensacions de saturació i alguna molèstia muscular, mica en mica he anat recuperant, la tendència a baixar m’ha donat ànims i he arribat a la carretera de Tossa amb moltes ganes i una bona mitja. La pujada a partir d’aleshores i la de desprès fins a Lloret s’han fet duretes, però el cert és que la variant que he fet està bé, faig més km i més muntanya, però compensen els paisatges, menys trànsit i menys monotonia que agafar la NII d’entrada. He passat per Lloret i els rumors eren certs. A Blanes he parat a posar-me crema i a agafar aigua en una gasolinera i pimba una altra hòstia. Si la primera en una rotonda va ser tonta aquesta més, se m’ha ficat la roda en una claveguera, alguna rascada a la llanta, una peça de la motxilla trencada i punxada.

A partir de Calella he fet el circuit de l’Ironman i la veritat és que té alguns repetxons que permetran descansar d’anar acoplat però és molt ràpid, no he calculat la mitja, però segur que per sobre dels 30km/h. He acabat amb molta força, rodant ràpid i acoplant-me de tant en tant, potser tenia el vent a favor però la sensació és que no en feia. Crec que el circuit de tornada és una mica més dur. Per cert l’asfalt molt bo en el 70% dels trams.

Al final he arribat més d’hora del normal a Barcelona i la Bea no ha pogut venir-me a rebre com estava previst, així que cap a casa, això si abans ortxateta al Sirvent.

Dades: 123km, 4.23hores, 28,02km/h de mitja i 63,93 de màxima

Les Curses més rendibles