dimarts, 11 d’agost del 2009

De Rieju a Bici-taxi

Tenia pendent el procés de transformació de la Rieju que tenia novament abandonada a Tarragona per una mítica i fashion bici-taxi. Per l'entrenament de l'Ironman m'era útil tenir una bici una mica més polivalent que la Dahon plegable per a fer alguns quilòmetres tant sortint ciom sobretot abans d'entrar a la feina. A la Rieju no li pots demanar gaires meravelles, especialment baixant, un pateix per si salta algún tornillo, però si serveix per fer voltetes de 10 o 30km.
Així doncs, una vegada desmuntades les rodes baix protegir canvi, manetes, manillar i a pintar. Havia comprat dos sprais (negra i groc) especials per bicicleta al Servicio Estación del carrer Aragó. Primer una cap de negra, i després amb el celo de paper vaig protegir certes parts per pintar els detalls en groc. Finalment escriure Ironpanic al quadro i tornar a muntar la bici.
El detall final a fi de renovar els frens i aconseguir una posició lleugerament més còmode vaig canviar el manillar i finalment vaig instal·lar el compte km.

1 comentari:

David ha dit...

Ei Pau, que ara fas de mecànic també?

Les Curses més rendibles