divendres, 25 de maig del 2012

Relax

No diré la xorrada aquella de "sal i disfruta", això només serveix pel futbol i d'altres esports d'esbarjo. En un Half es gaudeix després, i si gaudeixes durant és que no has donat prou de sí, i mai sabràs el plaer que dóna haver acabat alguna cosa després del punt de patiment necessari. Està clar que es pot escollir una cosa o l'altre, però us asseguro que la segona és molt millor.

El que sí és important és d'amagar els nervis, no sempre es pot, no és un acte voluntari, però com deia el Víctor: "el què has fet ja està fet i el que no, ja no hi ets a temps". Vull compartir a mode d'ànims aquesta foto just en el mateix punt en què molts estareu aquest diumenge. Us ho cregueu o no, no hi havia nervis sinó la ment en blanc... El què anava a fer era tan llarg que el meu cervell era incapaç de processar-ho i va optar per desconnectar, aïllar-se, en aquests moments era simplement una persona asseguda a la platja mirant com sortia el sol, com tantes i tantes altres vegades havia fet.

I en particular per aquells que feu el Half com un pas intermig cap a un IM, no deixeu de valorar el què fareu, un Half és prou important per si sol, d'aquí a dues setmanes ja pensareu en futurs reptes, ara sereu capaços de competir durant 5 hores i això ja ha de ser un objectiu digne de ser apreciat.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Grandes palabras Pau!!

Dioni Tulipán ha dit...

5 hores?? ;-)

Pau ha dit...

jaja, gracias Joako,
Quien dice 5 dice 7

Sergi ha dit...

Esto es iglesia Pau

Anònim ha dit...

Molt bon post! Me'l guardo per a d'aquí dos setmanes :-)

Ànims a tots els q entreu aquest cap de setmana!

Anna ha dit...

Molt bones paraules Pau, si senyor! :)

Les Curses més rendibles