dilluns, 28 de maig del 2012

Curses pendents


Com que un dels motius del bloc és fer un recull de l’activitat competitiva que realitzo, tenia pendent quatre dades de les darreres competicions.
Cursa del Corte Inglés: Sé que anomenar-li competició a aquesta cursa és molt dir, però per la companyia (Albert, Jordi i Anna) i pel fet que les lesions recents féssin d’aquells 11km un repte, vull deixar constància de la nostra espectacular actuació:
Primer: 32.43
Temps: 1.13.30 (i això que no vam passar per l’estadi, calculo, però, que vam estar més de 5 min. en poder entrar de l’aglomeració que hi havia, de fet pel 10mil passava amb una hora exacta).

Intermón Trailwalker (100km): La crònica ja està feta.
Classificació: 7ens amb un temps de 14h38’
Primer classificat: 10h43’
295 inscrits i 270 acabats

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/que-es-tw/ediciones-anteriores


Cursa de Can Mercader (10km): Doncs una inseperada trucada del Sergi va fer que un diumenge qualsevol, es convertís en l’esglaó que tan em costava pujar. I és que entre la meva actuació als 10km (com el fet d’aguantar-li la roda al Nacho durant una fulminant pujada a Vallromane avui), han fet que pugui pensar ja en millorar i no en aconseguir la forma. Arribava amb menys referències que mai, les maxacades del Mikel al Cervantes sumades a la sensació que anar a 4.30 era un esprint em feien ser prudent, el running amb el Coke el divendres on, Croozer i Willy inclosos, vam fer varis kms a 4.30 presagiaven quelcom millor. Volia fer un sub45 i anar sense mirar el Garmin. De seguida totes dues coses se’n van anar a la merda, una sortida rapidíssima i el fet de poder aguantar ritmes de 4min/km i sobretot l’ajuda de la llebre sub40, van fer que per moments, i de manera sorprenent, pensés que podia fer un 39. No va poder ser, sembla mentida com de cruels són els 10mil, que no et deixen baixar els 5 segons per km que necessites, però gent, estic contentíssim pels 40 minuts i mig, ja he tornat.
El primer va fer 31.23 i jo (amb el dorsal del Sergi, jijiji)  40.26 en la posició 94, ni idea de quants érem, tampoc molts. 
Gràcies Sergi, recupera't aviat.

3 comentaris:

XTB-XAVI ha dit...

Espectacular! Ets gran molt gran i ja has tornat al grup dels cracks a donar guerra....

Força Pau! Força Dragons!

Anònim ha dit...

Crac, et vaig veure a la cursa de Can Mercader. Fa temps que et segueixo al bloc i quan et vaig veure, dic, aquest em sona d'alguna cosa...

Enhorabona per aquest espai i pel 40 i mig; jo encara soc lluny de totes dues coses!

Una abraçada des de Vilanova i la Geltru.

'Alex

Pau ha dit...

Xavi, no siguis pilota.
Àlex, espero que no et passés com a la majoria, que es pensen que sóc més alt i més catxes!!! ;-) Tens bloc?
La pròxima vegada saluda, estaré encantat...

Les Curses més rendibles