dilluns, 1 de setembre del 2008

Agost

Després de l'estressant mes d'agost del 2007, aquest ens hem dedicat a no fer res. Bé, aquesta era la idea inicial ja que hem acabat anant amunt i avall i sobretot hem fet força esport. La Bea està totalment capficada en l'entrenament de la Triatló de Barcelona, quasi cada dia ha sortit encara que fos sola. Per la meva part molta bici, primer la volta Catalunya i després per la Cerdanya, acompanyat pel Robert, la Bea, l'Àlex, l'Andrea, el Bernat, la Julia... en total 1100km.
La seqüència temporal ha estat la següent:
Primera setmana Volta a Catalunya.
Segona setmana, visita a amics per la Costa Brava, a Palamós amb la Silvia i el Jordi, a l'Escala amb els Gios i a Empuriabrava amb la Raquel, el Jordi (and family).
Sessió de running per la platja, en tot l'agost he fet 4km aquest dia, uns 10 a la Cerdanya i la Human Race ahir.
Nedant surfejant, de natació un sol dia a Palamós
La Bea amb el germà de la Raquel, corrent per Empuriabrava mentre la resta dormíem.

Tercera i quarta setmana a la Cerdanya, on per cert, ens hem pogut banyar però ha estat impossible fer piscines (l'aigua estava gelada).
Recollint al Carles i al Joan que pujaven per la Collada però des de Ribes.

Amb el Robert camí del Pas de la Casa, on vam conèixer al Gilbert, un crack que ens va "acompanyar" una estona (què difícil va ser anar a roda!).
Amb La Julia, la Bea i el Bernat fent el Coll del Pendís. Recordant les marques de Cavalls del vent.
Amb l'Àlex, l'Andrea i la Bea fent la Collada i com no la ja característica excursió al llac de Malniu.

1 comentari:

Bea ha dit...

De forma light pel Pau però acceptable per a una mindundi com jo, he continuat mantenint la forma, al menys per a començar el training de la Triatló de BCN dignament. sigui com sigui, ha estat divertit.

Les Curses més rendibles