dimecres, 17 de setembre del 2008

Formentera, 4 dies fantàstics per tancar l’estiu


Havia estat ja dues vegades a Formentera però sempre amb viatge d’anada i tornada des d’Eivissa. La primera experiència va ser regular: moto fins al Far de la Mola i estada a la platja d’Illetes, massa poblada, vaig pensar que per això ja tenia Eivissa. La segona va anar millor ja que vam anar a Migjorn i això ja és una altra història, poca gent aigua cristalina i despelote.


Aquesta vegada el David i la Irene ens havien preparat un plan al llarg dels quatre dies i ha estat definitiu per confirmar que és una illa fantàstica. A destacar a nivell d’experiències el dia en barca (o millor dit en zodiach) on vam poder veure de ben a prop dofins, arribar a S’espalmador, i empastifar-nos de fang; no menys dolenta va ser la descoberta d’es Caló des Mort, platja idíl·lica si no fos perquè hi ha un pel d’overbooking. A nivell de restaurants: Es Còdol Foradat (on per segona vegada em van portar paella en comptes d’arròs negre, ja és mala sort), el Chiringuito de Ca Marí (on es prenen unes Sardines genials), i la nova descoberta: la Pequeña Isla, restaurant a la Mola on es poden degustar plats típics de la illa. Finalment tot i que no considero que sigui una illa nocturna si que vam anar a un parell de bars, el Gecko, hotel en plan fashion que serveixen bons coctails però a 11 euros (i que tanquen d’hora), i el Blue Bar, bar musical a la platja de Migjorn.


Finalment els apartaments Can Mestre, molt correctes, l’únic defecte és que estan a prop de la carretera i fa una mica de soroll per la nit. Pel què fa a l’esport, dues sortides de running de 40 minuts i unes altres tantes de 25 minuts de natació totes elles amb la Bea i a vegades amb el David o la Sílvia.



I no dic més coses perquè el millor són les fotos. Aquí les penjo quasi totes (falten algunes de censurades i unes altres que no vaig fer jo)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Culet, culeeeeeet!

Les Curses més rendibles