dilluns, 29 de setembre del 2008

A veure si això no és amor

Dissabte, 7 de la tarda, fent repòs degut a una molèstia al abductor que per cert no se m'ha solucionat així que passo, onades del cagar, ple de surferos, mar de llevant i per tant transportadora de porqueria...
I dos personetes en banyador a punt d'entrar a l'aigua. Una d'elles vale, té una triatló la setmana que ve i volia provar la temperatura de l'aigua, acostumar-se a nedar al mar, provar el material... Però i l'altre, o sigui jo, quina necessitat tenia. Però com dic l'amor és l'amor, així que res ens hi fiquem i anem creuant onades per sota no sigui que ens tornin d'una patecada a la platja de nou (platja que havia desaparegut en part degut al temporal). Un cop a dins nadem una miqueta lateral. M'agrada veure que la Bea malgrat les onades ha mantingut el crol tant entrant com ara. Fem uns 100 metres i decidim tornar ja que en el fons no havíem baixat a entrenar sinó a palpar com estava el tema. A més la facilitat en què havíem entrat i experiències anteriors em feien tenir una mica de por de la ressaca.
Prova superada, he vist a la Bea més confiada, a més dir-vos als que hi participareu que la temperatura de l'aigua era excel·lent, així que realment no cal cap mena de protecció, al menys si no ha de fer molt fret a fora. Ara, fruits secs, molta aigua i a descansar o rodar relaxadament, al menys a prtir de dimarts o dimecres. Dissabte baixarem amb la bici a passar pel recorregut.

I tema totalment diferent i malgrat que jo sóc molt pro Pedrosa, felicitar al Valentino Rossi, no per guanyar per enèssima vegada sinó per fer-ho sense crear antipaties entre els seus competidors i seguidors en general, siguin d'on siguin. No es podria dir el mateix d'un altre enano cabezón (i no és un insult sinó una realitat) que va amb quatre rodes i que es queixa del públic, dels companys, dels periodistes, de l'equip, del cotxe, dels rivals...

3 comentaris:

Bea ha dit...

Jo també t'estimo, cari (i més avui). Però dir-te que són "gajes del oficio". "És lo que té" ser marit i personal trainer. De totes formes, s'ha d'admetre: té mèrit.

Anònim ha dit...

juuuuuuer... la Bea cada cop em fa més por... en breu ens fotrà canya!

Bea ha dit...

Nic, és que heredar el material que han utilitzat els campions dona molt de nivell, ja saps...

Les Curses més rendibles