dijous, 30 de desembre del 2010

Com una patada als ous


Fèia temps que no em venia tant poc de gust córrer una cursa, i és que no hi trobo gaires al·licients: recorregut conegut i rasca es compensaven amb la possibilitat d'acumular els 2.500km o de fer bona marca, però la tonteria del genoll, més un encostipat també lleu però suficient per deixar-me tocadet fan que arribi desganat i a sobre amb deficiènca muscular a les cames, per tant ni un repte ni l'altre.
En fi, que no em queixaré més, aprofitaré per acompanyar a la Bea, al Xavi i a d'altres amics i ja que baixo doncs començaré ràpid i segons com em trobi...
Quina mandra!

Pròxima quedada dels Dragons: A la Cursa dels Nassos
QUAN: DIVENDRES 31 de desembre
HORARI: 5.10
LLOC: A l'alçada de Runnersworld però a l'altra banda del lateral. I ha un espai entre el lateral i la ronda on poder escalfar.
MODALITAT: Running, si voleu aneu de blanc, així ens trobarem.

6 comentaris:

Dioni Tulipán ha dit...

No cuela Pau, no cuela!!

Preveo un 37'48"...debido a tus excusas !!
¿Tens pitrall blau?

Y Bea, ¿Vas a por los 45'?

Yo también iré a tope, pero a tope de Couldine (por el costipado, y también por la fantástica campaña publicitaria :-). Lo habría comprado aunque estuviera sano..)

Yo iré a ritmo 3'55" (digamos, tu ritmo de recuperación entre las series... ;-) para intentar acabar entre 39'15-39'30". También sin ganas.

Pau ha dit...

Cuela, cuela, principalment la falta de ganes.
No tinc dorsal vermell, ja que me l'han deixat i és negre.
A veure si ens veiem a les 5.10 (intenta escalfar per la zona). I sinó molta sort.
A no ser que canviin molt les coses des d'ara a demà, el què segur que no faré serà una cursa regular.
En fi que menys rotllo que em canso a mi mateix.

Bea ha dit...

Dennis, 45' QUÉ??? Si que esperes de mi. No els he fet mai ni estant bé. La meva millor marca està en 51' i aquesta vegada no crec ni que pugui apropar-me als 55'... Però gràcies per tenir-me tant ben considerada... Espero passar-m'ho bé!!! A veure si ens veïem. Sort en el teu objectiu!!!

Sedentaris.cat ha dit...

Fuera! Fuera! Fuera! .... jajaja aquestes no són maneres de tancar l'any ... com em va dir un amic (ja t'explicaré les circumstàncies en persona) : si vas, vas!!!

Ànims crack, t'envio un correu pel tema que tenim en marxa que hi ha novetats!!!

Feliç 2011!

Ferran de Sedentaris.cat

PD: jo vaig a la Sant Silvestre de Taradell (8 quilòmetres de Muntanya :-) però els sedentaris que fan Nassos han quedat a les 16:30 (crec) al Runnersworld per si vols saludar

Slowpepe ha dit...

A veure si us enxampo a la sortida i us puc saludar. M'apunto lloc i hora...

Xavi A ha dit...

com sempre Pau, les teves patades als ous oloren a ritmes demolidors. el pròxim cop no et creuré fins que no et vegi creuar l'arc d'arribada!

jajaja

Les Curses més rendibles