divendres, 8 d’abril del 2011

Inauguraci​ó circuit DiR-Collse​rola


Mica en mica, i no sé per quin misteriós fenòmen, les marques quilomètriques de la carretera de les aigües han anat desapareixent, a partir del 2.5 ja n'hi ha molt poques. Ara el DIR les ha posat de nou, completant el circuit amb zones de musculació. És d'agrair, per tant, que tornin a haver referències en una zona fantàstica d'entrenament.

Envio la propaganda, si no m'equivoco no és un acte només per socis DIR i per tant tothom hi està convidat, el lloc és al Pàrking dels Maduixers.

Aquest dissabte 9 d´abril a les 10h del matí, inaugurarem el nou Circuit DiR-Collserola, a la Carretera de les Aigües, un circuit de 9km d´anada i 9km de tornada, senyalitzat cada 500m. Tanmateix s´han habilitat una sèrie de panells informatius amb consells abans de practicar esport, així com 2 zones amb barres paral.leles d´exercici, per poder treballar el tronc superior.

En l´acte d´inauguració, que tindrà lloc en el parking de la carretera de les aigües, tindrem la presència del Sr. Ivan Tibau (secretari general de l´esport a la Generalitat de Catalunya), Sr. Ramon Canela (Director General del DiR) i d´altres personalitats, així com del triatleta XAVI LLOBET, olímpic a Atenas 2004 i un dels top ten del campionat del món de triatlons durant més de 10 anys.

El Xavi Llobet farà l´entrenament juntament amb els nostres 3 tècnics del Run with Us desplaçats a l´acte. L´entrenament s´enfocarà amb 3 nivells diferents (alt/mig/bàsic) per tal de que tothom pugui disfrutar d´un entrenament al seu nivell. Es regalarà la nova samarreta técnica del Run with Us-Dir als primers 150 corredors així com beguda al acabar l´entrenament.

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Pau, segueixo veient molt fosc el teu bloc. Del que he fet publicitat al del Marc Roig.

Gran iniciativa del DIR. Això deu de ser la responsabilitat social de l'empresa.

Salut i quilòmetres!

Pau ha dit...

Ferran, si tu m'ho dius canvio el color.

Les Curses més rendibles