dijous, 7 de juliol del 2011

M’ho jugo tot a una carta

El que un ha de fer en dos mesos, jo ho he intentat fer en dues setmanes. Fins aleshores havia entrenat bé, amb qualitat, però sense volum, i per un half cal fer quilòmetres. Per sort ha coincidit que he pogut fer aquesta particular “puesta de largo” amb gent molt bona i per tant he augmentat les hores d’entrenament però sense perdre gaire el ritme.

Com que el shock pel cos és important, ara estic descansant del què hauria, però aquesta ha estat la meva aposta:tralla en dues setmanes (tri de Donosti inclosa) i descans més massatge amb el Roberto aquesta. Diumenge veurem com sortirà la jugada, en tot cas, conscient de les limitacions de la tàctica, sí que hi arribo amb ganes, i crec que si no em passo, he d’acabar relativament correcte, o al menys sense agonies, que no em ve de gust.

5 comentaris:

Ferran ha dit...

Pau, on vas? Al half Dels Angles? Sort!!!

Anònim ha dit...

La carta es un "As de picas" ya verás como te trae suerte :)

Dioni Tulipán ha dit...

Preparar un Half en 2 semanas parecería una barbaridad... si no te conociera.
Tú sí que puedes !

Pau ha dit...

Ferran gràcies, sí que vaig a Les
Angles.
També penso que és una bona carta, si més no estic tranquil.
Dennis no es exactamente lo que dices. La base hasta hace dos semanas era buena, es como si tu ahora en dos semanas tuvieras que adaptar tu entreno para hacer los 10mil a uno para hacer una maratón. No es lo ideal, pero tampoco una barabaridad, al menos para acabar dignamente.

Ana ha dit...

Me olvidé de firmar. El comentario anónimo era mío. A veces, lo que menos preparas, es lo que mejor sale. ¡Qué vaya muy bien!

Les Curses més rendibles