dilluns, 6 de febrer del 2012

Messi=Pau

Quan un entra en una espiral negativa, no regateja com abans, no corre tant, xuta com sempre però ara li para el porter i fins i tot fatlla penals. Dit d’una altra manera, quan un entra en una espiral negativa, pot tenir una pericarditis, pot tenir l’alta mèdica i no trobar-se bé, pot no recuperar el ritme, pot veure que els amics se li escapen, i fins i tot pot tornar-se a lesionar.

I és que no he sortit d’una (literalment) i entro en una altra, m’ha costat tres setmanes recuperar-me, no va ser fins divendres que feia el primer entrenament de qualitat, el primer dia ràpid, de bones sensacions, de confiança però acabava amb dolor a la zona interior de la tíbia. De seguida repasso el que he fet: dos dies abans, tal com marquen els cànons, havia fet sessió de musculació, especialment dedicat a abdominals, quadris, isquios i bessons. És en aquest voler fer-ho bé, en la necessitat de reforçar la musculatura, on resulta que l’he cagat, alguna cosa vaig forçar en excés. També he fet bastants entrenaments amb canvis de pendent i finalment una errada important, estic corrent amb unes pronadores...

Quan un es lesiona pensa que és normal, i jo no sóc una excepció, descans un cap de setmana i a preparar l’actual amb força: dos entrenaments de series dures de veritat, una tirada llarga de test... Un salt cap a la confiança. Abans de tot, per avui un rodatge, tranquil, a córrer per sensacions... I no duro ni tres kms, rodant a 4.35 després de la forta pujada, bones sensacions, però el dolor torna, 200 metres, ja s’escalfarà, 100 metres, No! Paro.

No sé el grau de la lesió , sembla una periostitis, estic cabrejat, trist i estressat, però tampoc perdo l’esperança, a veure si demà la Montse em diu que no ha sigut res, a veure si les seves mans no només em donen un diagnòstic sinó una cura.

El Messi tornarà a jugar bé, no?

3 comentaris:

Curs Actic 2 ha dit...

Lo siento mucho Pau, de verdad. Sé lo que se siente cuando, como dices, no sales de una y te metes en otra... Paciencia y a cuidarse, q seguro que todo pasa y en nada estás mucho mejor. Espero que mañana te den buenas noticias.
Y sobre Messi, como merengón (aunque cada vez menos aficionado al futbol en general) espero q tarde en volver a jugar bien que el ciclo del Barça ya dura demasiado, jeje!

Ferran ha dit...

Pau, després de tant repòs obligat has d'anar molt en compte amb la teua tornada.
És obvi que més prompte que tard tornaràs on t'havies quedat (i si volguéssis més enllà, je, je...sub 3h)però ara per ara la clau és la progressivitat, escoltar molt bé el teu cos i fer-ho acompanyat d'un bon fisio.
Ànims que Messi maracarà a la final de la xampions!

Ana ha dit...

Ánimo Pau! ya comentarás el diagnóstico...

Les Curses més rendibles