dijous, 2 de febrer del 2012

ZOOT Adidas i Salomon, va de wambes

Ahir em cridaven l’atenció fins a 3 wambes diferents, justament ara que estic en procés de venta d’unes.

El detall important ha estat per part de ZOOT que ens han fet unes wambes amb els nostres colors, i són precisament les realitzades en exclusiva per a en Gómez Noya. Es tracta d’unes voladores estretes, pensades per a la curta distancia i sota el meu parè precioses. Tindran un preu de 120e, més o menys.

La Ultra Kiawe es un model exclusiu amb una horma 6mm més estreta que la resta del nostre calçat. El Javi ha participat en la construcció de la sabatilla al 100% i s'ha implicat amb els responsables de calçat als EUA aportant tot el seu feedback. Fins ara Zoot tenia una construcció molt més centrada en llarga distància, en ritmes menys exigents, buscant comoditat i confort en carrera. A les series mundials, la necessitat es totalment diferent, ritmes de 2:40 al primer mil i girs tancats de 360º. Consequencia: hem aprofitat l'experiència del Javi per contruir una sabatilla que pugui seduir a les series mundials i als usuaris que busquin una voladora de màximes prestacions. No tot li va bé a tothom, però amb passió, compromís i dedicació, tot arriba.

També fruit de la relació d’una marca i el seu esportista insignia, han nascut les Salomon SLAB SENSE, unes wambes precioses però “oju” molt especifiques, es tracta d’unes voladores de muntanya i per tant només per a gent molt especialista i preparada i sobretot lleugera, crec haver llegit que el Kilian porta unes US7.5, és a dir té un peu 3.5 talles menors que el meu.

http://www.irunfar.com/2011/12/salomon-s-lab-sense-preview.html



El meu pes i mida fa que les voladores, d’entrada siguin massa lleugeres per a mi, per tant unes wambes com les Adidas BOSTON són ideals com a alternativa.

http://triatlonblog.es/?p=1313

2 comentaris:

Bea ha dit...

El que heu de fer els nois per justificar que us voleu comprar unes bambes, i que no quedi com una compra compulsiva tipus les que fem les nenes... Molt currada l'entrada.. Va, ja pots gastar-te la pasta sense dolor de conciència.

Ana ha dit...

te robo el video del kilian! me pone! :D

pd. Totalmente de acuerdo con Bea ;)

Les Curses més rendibles