dijous, 27 de novembre del 2008

Flashman, cuchara de madera

De tant en tan el Robert em recorda que entri en aquest blog, diu que es diverteix la tira llegint les seves cròniques. Si l'SlowPepe es vanaglòria de ser sempre l'últim en les curses de running, el flashman exigeix el premi de la cullera de fusta per ser el pitjor triatleta d'aquesta temporada. Sigui com sigui l'SlowPepe ha fet ja maratons i si no recordo malament alguna triatló i el Flashman ha participat en dos Halfs i està inscrit pel Challenge de Barcelona. Així doncs xapó per aquests dos herois.
http://flashman8034.blogspot.com/
Parlar d'aquest blog de totes maneres no és gratuït. En una de les seves darreres entrades explica la seva experiència en el Half d'Amberes i la veritat és que se li treuen a un les ganes de participar-hi, en especial en la descripció de l'aigua, on comenta que hi ha un cartell en què es prohibeix banyar-s'hi. També parla del Half de Cologne, però no el deixa gaire bé, clar que en aquest cas es va oblidar part del material i va nedar sense neoprè (per cert que es va comprar el típic mono Ironman del tatuatge, quin crack, ole tus huevos).
En definitiva que a repensar-s'ho una altra vegada.
Adjunto un muntatge de la parella triatleta, per recordar quan feia esport.

Pau
Per cert, segueixo fet un lio amb el tema dels pulsòmteres, demà si tinc temps escriuré les voltes que li he donat al tema.

Les Curses més rendibles