dimecres, 30 de setembre del 2009

Desconnexió prèvia al Challenge

Avui ja faig la meva darrera entrada i demà comença la recta final: recollida de dorsals i bosses, preparació del material, briefings...
He aprofitat aquests dies per a fer la posta a punt final, tant de la bici (posant una cadena nova) com pròpia amb sessió de fisioterapia amb la Montse a les cames i d’osteopatia amb la Raquel per l’esquena. I després d’un petit descans, ara queden els darrers rodatges en la bici d’spinning o cinta.
Algunes informacions de darrera hora:
1) Pels que em vulgueu venir a veure, crec que l’ideal és fer-ho directament a l’arribada ja que la natació és molt d’hora i en bici passaré molt ràpid i cada dues hores, si bé és cert que l’ambient a Calella segur que serà molt xulo i sempre hi haurà coses a fer, que si la Fira, que si la platgeta, que si els 2.000 matats que ens passarem el dia fent esport. La marató seran 4 voltes de 10km des de Calella a Santa Susanna. D’entrada, però, ja us ho agraeixo de tot cor, espero no fallar.
2) Calculo començar la marató cap a les 15.30 i crec que la Bea cap a les 17.30 o 18 ja podrà saber més o menys a quina hora puc arribar. Si la truqueu aleshores al seu mòbil o al meu us donarà referències (ja calcularé la possible pàjara final).
3) Compteu que la NII estarà tallada i això vol dir que no s’hi pot circular de cap manera, ni cotxe, ni bici ni moto. La millor manera per arribar a Calella és el tren o per l’autopista.
4) I des de casa també es pot seguir si teniu internet. M’han enviat això:
Challenge on-line
Cualquier persona desde casa podrá seguir la prueba en directo. Sólo tendrá que entrar en la página web http://www.challenge-barcelona.com/ y consultar el liveticker de la competición. Tambien podrás consultar la clasificación total Online desde la plataforma de resultados de CHALLENGE, clickea en www.challenge-barcelona.com/resultados/intro.php a partir del dia de la prueba, los resultados se iran subiendo conforme la prueba se vaya sucediendo, tus familiares y amigos podrán ver por donde vas en la carrera con los tiempos incluidos.
No sé si s’haurà de posar el nom o el dorsal. Si és el dorsal, encara no el sé, tot i que m’han passat un número que m’identifica que potser coincideix, el 917.

I acabo amb aquesta foto que és molt significativa de tot el que he sacrificat en aquests darrers 6 mesos en què després d’una base de 370km de run, 570 de bicicleta i 5.7 de piscina n’he completat 1.084, 4.500 i 165km respectivament. I és que aquest dia d’agost en què vaig fer un partidet de pàdel amb els meus pares i la Bea ha estat, i no exagero, l’única activitat realitzada diferent a triatló, tot sigui per cuidar els adductors...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pau:
Creo que un reto asi sólo se hace para uno mismo.Quiero decir que cuando cruces la meta,que seguro que lo haces,la mayor satisfacción será íntima tuya.Pero tambien piensa que conseguir acabar y competir un Ironman tambien será para tu mujer,tus padres,tu familia y tus amigos.
Por eso si te faltan fuerzas,un empujoncito notarás de todos los tuyos que hará que acabes.
Que la fuerza te acompañe.Ticos

Bea ha dit...

Alguna activitat més si que has fet, fora del triatló; sinò m'hauria divorciat :-P.
L'important: recta final, i que contenta que estic... T'he vist preparar-ho tot tant bé, amb tanta calma i serenitat, que sé segur que tindràs el teu premi. Sé que patiré una mica (menys que tu, clar!), però també ser que m'emocionaré molt.
De hecho, el mensaje de Robert ya me ha hecho llorar!!!
Ànims; només has de fer el mateix de sempre: lluitar i competir com si haguessis nascut per això. MUUUUUUAAAAAAAAAAAA

Pau ha dit...

Gracias Ticos, espero algun dia poder devolveros todas esta energía.

Bea, tens raó, però és que ja saps que t'estimo tant com a la Merida (fins i tot potser una mica més) i per tant entra dins del Trientrenament.

Les Curses més rendibles