dilluns, 18 de febrer del 2008

Entrenament Banyoles-Balaguer

He estat mirant el calendari i per una triatló sprint no cal començar tant d’hora. La triatló de Balaguer és el 22 de juny, i amb tres mesos ja n’hi haurà prou, així doncs l’entrenament específic que penjaré serà d’11 setmanes i concretament començarà el 7 d’abril. Sempre recomano començar amb una mica de base, el qual vol dir amb alguna de les disciplines ja treballades, i les altres dues que no sigui la primera vegada. Sóc un pesat amb el running, i de fet en una sprint són 5km que és totalment superable, però és la darrera prova d’un triatló i per tant el nivell d’exigència serà alt.

A mida que s’acosti l’estiu les sortides en bicicleta es faran més regulars, per tant segur que ho podrem entrenar tots junts. La natació per contra és un esport més solitari i que molts de vosaltres l’únic que voldreu és tenir la capacitat per no patir durant els 750 metres (en tres mesos no hi haurà problema). I per tant una vegada més proposo dedicar al període que va des d’ara al 6 d’abril a córrer una mica: l’1 de març comencen els entrenaments dels bombers, són genials i allí us donaran una planificació setmanal.

Per Banyoles, per contra, sí que cal començar aquesta setmana, ja que el volum d’entrenament que necessitaré és alt, i per tant faré una planificació de 17 setmanes més aquesta extra, la qual aprofitaré per començar les sessions dobles.

A fi que no em senti sol fent aquestes coses i tampoc us hi sentiu vosaltres, què us sembla si aneu penjant, en forma de comentari, els entrenament que aneu realitzant? Fins i tot, perquè no aquells que m'heu dit que fareu Balaguer comenceu a comentar ja si començareu pels Bombers o no?

Sense concretar gaire la meva setmana consistirà en:

Dilluns: natació (+ partit de futbol)
Dimarts: running + spinning
Dimecres: natació + spinning
Dijous: running + natació (+entrenament handball)
Divendres: running (sortida llarga)
Cap de setmana: depen d’on vagi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pau,

com t'entrenes amb la bicicleta? Surts a donar voltes o fas bicicleta estàtica?

Pau ha dit...

Ara per ara, que estic centrat més en el tema córrer em limito a classes d'spinning per manetenir el to, quan m'arribi la bici de carretera començaré les sortides llargues, i mentrestant alguna sortideta en BTT faré. Aquest divendres és possible que canvii la sortida llarga de running per una de BTT i després una volteta curta corrent.

Les Curses més rendibles