dilluns, 11 de febrer del 2008

Red team in Caldes

Gran jornada la del diumenge, amb la baixa d’última hora del David (m’és familiar això), el Red team estava format per 4 magnífiques runners i un capità, el Jordi, que es va encarregar d’animar a totes les que es quedaven enrere (gran tasca de solidaritat la teva).
La cursa molt maca, a Torre Marimón al costat de Caldes, i per un circuit entre boscos i prats. Van fer dues voltes que al final sumaven 5km, per tant un d’extra. La primera en passar per la primera volta va ser la Bea, que va mantenir un bon ritme constant.

Després la Sílvia (com es van notar els entrenaments) i l’Eva. L’altra parella, el Jordi i la Sheila mantenint la distància.

Aquestes van ser també les posicions d’arribada i només cal felicitar-vos a tots: La Sheila i l’Eva per apuntar-s’hi a darrera hora, i sense gaire entrenament superar la distància, i a més prou bé; el Jordi que malgrat el mal de genoll i la mandra també va arribar amb alegria i sobrat a la meta (potser massa sobrat? Bé, és el Jordi “esport el què faci falta, però patir... no val la pena”), i finalment les meves corredores que van quedar les dues primeres, la Sílvia que la il·lusió li fa superar un esport que odiava, i la Bea perquè ja és capaç de rodar a bon ritme durant una bona estona.

La cursa també molt ben organitzada, amb xip, obsequis... potser va faltar la senyalització dels km, però suposo que en una cursa tipus cross ja és això. El millor: que la frase més repetida va ser “ara a pels Bombers!!!” (suposo que es referien a la cursa).

Després una gran calçotada al restaurant Paradís Park a Santa Eulàlia, tot molt bo i abundant i la gent molt maca. Sens dubte vam recuperar més del què havíem cremat!!! S’ha de repetir, potser l’any que ve s’hi apuntarà l’Aina, com a convidada d’honor.

Jo per la tarda, després de córrer uns 8km, fer unes quantes peses al DIR i tornar amb bicing, a les 9 de la nit encara estava ple...

PD: Quan les tingui, penjaré més fotos, entre la Irene i Jo en vam fer la tira.

Més fotos a http://www.flickr.com/photos/24242431@N06/show/
Cursa Caldes

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies Pau! Ets el millor entrenador i motivador del món! Estic molt il·lusionada amb els bombers (la cursa)!

Bea ha dit...

Va ser un dia rodó!!! M'ho vaig passar bomba!!! El Redteam passarà a la història. Visca!!! Tenim: runners, capità Matix, fotògrafs oficials i macota (Pinyi). Què més es pot demanar???

Pau ha dit...

Per anar fent boca (i no pels calçots www.cursadebombers.com

Les Curses més rendibles