dimecres, 22 d’abril del 2009

Germans Zamora i Mariona

Fa poc vaig veure que el Marcel Zamora havia creat una pàgina web, i vaig pensar en incloure-la en el blog, està realment molt bé, amb fotos xules, antigues, bons vídeos, motiva a tope. Avui mateix he topat també amb el del seu germà, el Pau, i he pensat que era un bon moment per fer-ho.
La web del Marcel és espectacular, com ho és el seu palmarès: ha guanyat les tres darreres edicions de l'Ironman de Niça i el Half de Mónaco el 2006 i el 2007. Sembla que les muntanyes de la Provença li proven molt bé. El Pau, per la seva banda, no és tan mediàtic però pel què he llegit tampoc és coix.
En fi, sobren les paraules, entreu a les seves pàgines i cotillegeu, val la pena:

Aquesta foto l'he trobada en el blog del Pau, ell és el de la dreta i el Marcel a l'esquerra

Una altra recomenació, que de fet fa molt temps que teniu al frame de la dreta es el blog de la Mariona. A més curiosament també va debutar en el món dels Ironman a Niça, mentre el Marcel guanyava, ella agonitzava per entrar en el temps límit. És una crònica brutal que demostra la proesa que va fer. El seu blog trenca una de les meves "excuses" per argumentar el fet que el nostre bloc no tingui tantes entrades (per cert avui hem arribat a les 20.000), i és el tema de la llengua: ella, escrivint en català, té mils d'entrades al més, és molt probable que sigui el bloc més seguit en català. Felicitats pel teu nivell esportiu i "periodístic".

http://trimariona.blogspot.com/

Si no estic equivocat coincidirem tots en le Challenge de Barcelona.

3 comentaris:

Mariona ha dit...

Uffffff m'he emocionat amb això que has escrit... la pell de gallina... Moltíssimes gràcies Pau!!

Sedentaris.cat ha dit...

La Mariona és una "crack" 2.0 i això que encara no he coincidit amb ella a cap prova, però pel que llegeixo també ho és en totes les disciplines.

Ferran de Sedentaris.cat

Pau ha dit...

Ja veus Mariona, a més compartint post amb els germans Zamora, jiji

Una crack 2.0, m'agrada aquest concepte.

Les Curses més rendibles