dimecres, 8 d’abril del 2009

Pubalgia i alimentació pre cursa

Ja he dit que la bossa de la cursa de bombers era una mica cutre (especialment pels què van pagar 19 euros). De totes maneres de la revista Nike que regalaven vaig trobar dos articles molt interessants.
La pubalgia o dolor inguinal: Sota frases com “los que la padecen pasan casi siempre por una peregrinación infructuosa de médicos, fisioterapeutas y curanderos”, “el orígen más común de los dolores en la ingle es la inserción del aductor largo en el tubérculo del pubis”, "es un dolor incómodo que nos dificulta la carrera, aunque mejora al calentar" o "es muchísimo más frecuente en varones", realment sembla que parli tal qual de la meva dolència. Ara ja sé què puc tenir, el fotut és saber com es soluciona.
L’altre tema interessant és parlant de l’alimentació de la Paula Radcliffe especialment la setmana abans d’una cursa. Per cremar greixos, per renovar les reserves de carbohidrats i sobretot per aprendre a estalviarlos recomana sortir a córrer abans d’esmorzar, sinó el què fas és simplement cremar el què acabes d’ingerir. Si es fa així, primer es cremen les reserves i amb l’esmorzar es carreguen de nou, però aquestes ressent assimilades (diguéssim que les reserves de carbohidrats no són com el vi, que milloren amb el temps sinó com el cava que perden xispa).

Les Curses més rendibles