dimecres, 22 d’abril del 2009

Inscrits per Cabrils

Mentre el Nico marxa cap a la Titan Desert, un grupet estarem participant en la marxa cabrilenca, ja estem inscrits el Xavi, la Bea, l'Ivan el Raül i jo mateix i si no m'equivoco algun conegut més hi haurà.
Tot i no fer un entrenament específic a nivell setmanal, sí he anat agafant els darrers dies la BTT i el què estic fent és acumular principalment tot el running i la natació entre dilluns i demà (3 sessions de cada per un total de 40 i 5 o 6 km respectivament). De fet no és tant per Cabrils com per la volta a Bracons, que tot i que anirem amb la calma serà dureta.
La bici la concentraré entre la sortida de divendres i el diumenge. Dissabte descans o potser anirem a fer alguna série amb la Bea.
A nivell tècnic la bici és una incògnita, de tant en tant al canviar de plat la cadena em puja i se'm clava o els pinyons salten, però també és possible que vagi tot bé, així que ja veurem. A nivell muscular aguantaré segur, tot i que a les trialeres de pujada, de seguida baixaré de la bici per evitar estravades de l'adductor (em va passar divendres passat per Collserola). I pel què fa a la salut, per dir-ho finament, només em preocupa (també pel divendres) unes molèsties provocades per la duresa del "sillín".
Penjo una foto que ja vaig publicar el seu dia de l'arribada de l'any passat

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Be, espero no acabar gaire cansat disabte i fer amb vosaltres la cabrilenca.

Be pau disabte tarda ja et trucaré i et diré quelcom!

Bea ha dit...

Va, Àlex, no et rajis!!!

Pau ha dit...

A veure si ens veiem, si fa bon temps, no hi ha excusa!

Les Curses més rendibles