dijous, 22 de juliol del 2010

Cagadet per la primera etapa

Si bé els darrers dies seran durs per l'acumulació de kms i pels problemes als peus, l'etapa que a priori em fa més por és la primera (de Roncesvalles a Saint Jean i tornada). Té quatre factors que seran dusos de superar:
El primer és que vindrem d'haver viatjat per la nit, i jo no sóc gaire de dormir assegut, dubto per tant que hagi descansar prou. Sigui com sigui això tampoc és el que més em preocupa, quants de nosaltres ha pogut dormir bé abans d'una competició important?
El segon és que a Roncesvalles no hi ha albergs privats, i per tant ens ha estat impossible reservar. Jo sóc dels què m'agrada planejar-ho tot i en aquest cas el neguit de no poder arribar a temps per a tenir plaça serà present al llarg del recorregut.
El tercer i ja més important és que els primers 25km els farem al revés, és a dir que haurem d'estar més atents a les senyalitzacions que estan pensades pels caminants que venen en sentit contrari. Caldrà anar ben documentats i fins i tot podem utilitzar els Garmin i baixar-nos el track.
I finalment, la gran dificultat d'aquesta etapa és el desnivell que ens trobarem. A l'anada pujarem 300metros per baixar des de 1450 a 150, menjarem quelcom i a desfer el camí, així doncs, de tornada, poc caminarem.


Si aconseguim superar això, crec que mentalment ens ajudarà a afrontar els tres dies que ens quedin, on les dificulatats seran menors.

4 comentaris:

Bea ha dit...

Sense comentaris... Guille, el teu pare està com una cabra!!! Sort que al final tens compi, perquè si haguessis de fer això sol, jo si que estaria cagadeta!!!Xavi, cuideu-vos mutuament, eh?

Xavi ha dit...

Bea no hi ha dia que la Ruth no em digui "segur que hi vols anar?", jejeje.
Ens portarem be i ens cuidarem mutuament.
Per cert ja tenim les tovalloletes, fan 45x55cm, així que serà tota una aventura anar a les dutxes dels albergs. jejeje

Ferran ha dit...

La Zona is waiting you my friend. Good luck and enjoy the pain.

Pau ha dit...

No sé jo si arribarem a "la Zona" Ferran, però en tot cas sí a aquell estat d'anar caminant o corrent de manera intuitiva.

Les Curses més rendibles