dilluns, 18 d’octubre del 2010

El Convidat: Ballarin

Deixeu-me un petit parèntesi entre tant esport per parlar avui de televisió. De tant en tant es poden veure coses interessants en aquesta petita capsa, ho va ser per exemple la perfecte adaptació de la novela de Ken Follet, Los Pilares de la Tierra, que van oferir a Cuatro en format de 6 o 8 capítols, i no menys interessant estan sent les entrevistes setmanals de l’Albert Om a TV3. Sota el pretext d'anar a passar un parell de dies a casa de gent especial, descobrim la manera de viure, de pensar, de menjar i de compartir de gent com L'Andreu Buenafuente o l'Eduard Punset.
Des del primer capítol amb la Bea vam comentar que el convidat ideal per aquest programa seria Josep Maria Ballarin. Tenim el privilegi d'haver estat convidats per aquest gran personatge vàries vegades, tant a Gòsol com a Berga, i cada minut és un pou de coneixement. La seva peculiar manera de viure i de pensar és digne de ser explicada, i a més en aquest cas (no sé en els altres) l'oferta al Om de quedar-se a dormir segur que ha estat sincera, ja que la casa del Pepe i de l'Emília està sempre oberta (i ja veureu que molt gran no és).
En fi, que ens fa molta il·lusió veure el programa aquesta nit, segur que aniran al restaurant a prendre un filet, o que l'Albert haurà d'arribar com a d'hora a les 12 del matí, ja que fins aleshores en Ballarin estarà dormint, i tampoc dubte que aquesta vegada no hi haurà problemes per veure el Barça en el bar del poble.
http://blogs.tv3.cat/elconvidat Aquí hi teniu l’enllaç, jo però m’esperaré a veure’l al vespre.
La crònica de la Mitja la deixo per demà, va anar prou bé, però aquesta foto reflexa molt bé com vaig acabar.


2 comentaris:

jag75 ha dit...

Ballarín i jo tenim el mateix horari pel que veig jejejej

una abraçada crack

Pau ha dit...

Acabo de veure la llista sencera, quina gran selecció, hi ha de tot
Teresa Gimpera
Andreu Buenafuente
Eduard Punset
Antoni Bassas
Xavier Gabriel
Mossèn Ballarín
Boris Izaguirre
Gemma Mengual
Pedro Ruiz
Pau Riba
Montserrat Carulla
Estopa
Carme Ruscalleda

Les Curses més rendibles