dijous, 7 d’octubre del 2010

Les 5 curses més rendibles

Com vaig comentar, a principis de la setmana passada estava especialment desanimat, tenia la sensació d’entrenar per obligació i no per gust, i quan a un li passa això ha de reflexionar i decidir si vol seguir o no, i si és que sí sempre a l’espera de temps millors a curt termini. En el meu cas han millorat i he gaudit d’alguna sortida, la qual cosa em porta a seguir, de moment de cara a la Marató i després ja veurem, però no penso fer cap barbaritat si tinc un mínim de dubte.
Tot això, sumat a un canvi de prioritats, em va fer pensar en un nou repte de cara a la temporada 2010-2011. És un repte diferent, en el qual els grans corredors que he conegut últimament, especialment els que teniu més experiència, m’haureu d’ajudar. Confio molt en el Fòrum “el món de córrer”, sé que d’aquí sortiran molt bones propostes.
I quin és el repte? Doncs córrer les cinc curses (preferentment Mitges) que tinguin una millor relació qualitat-regal, és a dir res de Granollers o Mitges tipus Barcelona i en canvi sí d’altres com Montornès, que segons m’han dit et donen prous productes de neteja com per deixar impecable la casa durant un any i la d’Olot on regalen un pernil.


No sé jo si trobaré algun premi a l'alçada del torneig de tennis a Stuttgard

El repte serà, entrenar prou com per poder acabar dignament les curses (això no serà molt exigent), però sobretot una feina de recerca per a trobar les 5 finalistes. M’ajudeu?

Per cert, al llarg de la setmana que ve aplicaré les novetats anuals del bloc, amb un nou convidat que ja està treballant en el tema. El Xavi, però, té un parell d'entrades pendents.

9 comentaris:

Sergi Alexandri ha dit...

Pau, segons el meu gust, que pot variar segons qui ho digui:

1- Mitja Mataró
2- Mitja Montornés
3- Cursa fons Canovelles (15 qm.)
4- Cursa l'amistat - gratis i amb detalls i sorteig.
5- Cursa St. Quirze, les tortugues de La Garriga, o La Llagosta per ser originals ens els obsequis

Ara, aquest any desconec si han canviat patrocinadors. Que consti !!

Fins aviat,

Sergi

Albert Tatjé ha dit...

Ara no ho sé, però fa uns anys a la mitja de Castellbisbal també regalàven un pernil, bé, més que un pernil, una espatlleta, i ara que penso, una mica salada, però una espatlla al cap i a la fi.

Salut!

Albert Tatjé.

Albert Tatjé ha dit...

Ah! i la mitja de Terrassa sempre ha donat bons regals i un entrepà de botifarra i porrons de vi a l'arribada.

XeviX ha dit...

1. Córrer per córrer a Manlleu 10km (és Pukinuki i dónen butifarra)

2. Canovelles (suavitzant, sabó per rentar roba i més productes a doju)

3. Mitja d'Olot (pernil)

4. Mitja de Granollers (comprant unes Adidas la inscripció surt gratis)

5. El corte Inglés (ja sé que és una mica cutre posar aquesta, però és gratis i jo no he participat a tantes com els mestres de dalt!)

Marc Badia ha dit...

Aixó o podries extrapolar als triatlons també. A veure que en sortiria.
Salutacions.

XTB-XAVI ha dit...

Pau, felcitats pel Guillem!! i entenc lo del canvi de prioritats...no et puc ajudar amb les mitges...però et convido m´ajudis a superar el meu time pel nou challenge de HM PB Carretera Aigues...al Novembre! i per cert, ja estic de tornada a Barcelona amb la family!

Que et sembla la ideia de ¨Barcelona Dragons Triathlon Team¨? Inicialmente, només amics, colegues de feina, blogeros...i coneguts!

Una abracada i fins aviat,

¨XTB¨ Xavi.

Iñaki ha dit...

A la Cursa de la Vinya (Sant Llorenç d'Hortons) també ha estat ben sortida de regals: ampolla cava, productes neteja, productes higiene, crema sol, samarreta, ...

Iñaki
www.sedentarios.net
www.sedentaris.cat

Pau ha dit...

Sergi, confiava en la teva sabiduria, ja veig que no m'has fatllat. Gràcies i felicitats pel sant.
Albert, me'ls apunto, per cert, passaré a enllaçar també el vostre bloc.
Xevi, m'apunto Canovelles i Manlleu, de Granollers passo, no porto adidas, i la bossa de l'any passat era lamentable. El Corte inglés és una opció, però vull ser més original.
Marc, diria que els triatlons no són mai rentables, ens cobren una pasta i no donen mai més que paperassa (això sí sempre he defensat Balaguer, l'any passat menys de 50 euros per un Half i samarreta, ulleres de natació, una mel espectacular i alguna coseta més, a part d'un bon tiberi a l'arribada). Per cert, tens el bloc molt parat, eh!
Xavi, no et vaig contestar però tinc la data apuntada, hi pots comptar (serà just després de la Marató Costa Daurada, aixíq ue tocarà descansar per aguantar el ritme divendres, però en forma estaré. Tema BDTT, sona bé, jo sóc de SBR però al ser un club de Mataró em costa quedar amb gent, així que pot ser un bon complement. Quan vulguis quedem per rodar una mica per aquí.
Iñaki, me l'apunto, a més la zona de Sant Llorenç d'Hortons és preciosa.
Gràcies a tots, s'esperen noves propostes i al final pendré una decisió segons calendari.

Dioni Tulipán ha dit...

Hola Pau,
En català rentable és una cosa que es pot RENTAR, per exemple una peça de roba....

Quan una cosa és efectiva i produeix rendibilitat deim que és rendible.

:-))

Es broma, que... mira quien habla.

Bueno, luego me das una colleja, jeje.

Cursas? A mi siempre me dan gato por liebre.

Les Curses més rendibles