diumenge, 6 de gener del 2008

Sant Silvestre, la Cursa

Un any més la Sant Silvestre ha estat una cursa molt divertida, tot i que han d’anar en compte o poden “morir” d’èxit, 7.000 persones i tenint en compte que moltes van a passar l’estona, és una mica justet, a més hi ha molts embuts i la sortida no és prou ample.

Sigui com sigui, vam poder córrer prou bé. Havíem de ser 5, tot i que hi va haver una baixa d’última hora. El David es va trobar malament i va preferir reservar-se per la nit i sobretot per la següent setmana als Alps(n’hi ha que tenen aquesta sort). Amb la Freia, no ens vam poder trobar ja que va arribar molt justet, degut a un contratemps d’última hora. Així doncs ens vam quedar tres a la sortida, La Natàlia, el Dani i jo, que vam estar xerrant fins a l’hora de la sortida.

La Natàlia va dir que ella aniria a la seva, però des del principi va anar aguantant el nostre ritme, i això que era prou bo, al voltant de 4.35. Al km 4, just davant del zoo, un grup de gent la va tallar i va perdre el ritme, tot i això va fer una bona cursa acabant per sota dels 49 minuts, però amb uns 5 primers molt bons (ara només cal adequar-se als 10km). La Freia sembla que també ho va fer tant bé, o fins i tot millor, tot i que no es va poder registrar així que el temps exacte no el sap (al voltant de 47). Amb el Dani vam córrer molt bé, i fins el km 5 vam anar junts, al baixar ell el ritme (al final menys de 46.30, felicitats), vaig decidir rodar al voltant de 4.20, anava fort (i notant els més de 20km del dia anterior) però no al límit. Al final i després d’un petit sprint de 200metres, 44.37, per sobre de les meves millors marques, però un gran temps tenint en compte que no vaig anar a tope des del principi, i que no em volia cremar.

Un parell de fotos, del final, amb la Natàlia, amb el Dani i amb la Cristina, que ens vam trobar abans i després de la cursa.

I el cap de setmana que ve cap a Blanes.
Aquesta primera "cortesia" de Fotinstant.

1 comentari:

Bea ha dit...

Ei, Sant Silvestreros. Feu enveja!!! A la prox, a veure si jo també vinc.

Les Curses més rendibles