dimecres, 16 de gener del 2008

Tri de Baguer, més info (2)

Vaig contactar amb un dels organitzadors, penjo part de la seva resposta.
Tal i com dius el tram de btt del triatló passa en un 70% per corriols. Això fa de la nostra prova una de les més maques i on la gent disfruta més amb la bicicleta.
De totes formes, no et vull enganyar. El nivell de satisfacció augmenta com més domini de la bici té el participant.Al triatló de l'any passat varem passar una enquesta i hi va haver-hi gent (sobretot de la part baixa de la classificació) que es va queixar de massa quilòmetres de trams tècnics. I és que no són corriols perillosos ni pedregosos però requereixen un nivell físic i tècnic suficient. Al duatló, que passa pel mateix circuit, l'aprovació va ser unànime. I és que els duatletes són més btteros i van xalar a tope.
És difícil saber si enviaràs als teus amics a la guerra perquè no sé el nivell que tenen però de totes formes vosaltres mateixos ho podeu comprovar.Si voleu, el mes anterior a la cursa es fan entrenaments per reconèixer el circuit i llavors sabreu de que estem parlant.
Per tant, queda convocada una prova del recorregut un més abans, és a dir a mitjans o finals de març, ell mateix ens hi acompanyarà.

Les Curses més rendibles