dijous, 23 d’octubre del 2008

Calendari 2009

La pròxima temporada, començarà oficialment el 28 de març, que és exactament 6 mesos abans de l’Ironman, això no vol dir que fins aleshores estigui amb els braços creuats, però no em planificaré res ni probablement faré cap cursa fins aleshores. Els que ja porteu temps en el tema de l’atletisme veureu que em salto doncs bona part de la temporada de running, però ja m’anirà bé a nivell econòmic, muscular i sobretot em servirà per no saturar-me davant d’una temporada que serà molt llarga.

Després de la Behobia (9 de novembre), la meva idea era agafar-me quasi tres setmanes de descans total, com que per desgràcia ho he hagut de fer abans, es reduirà a una o dues setmanes i sempre pendent de l’adductor. Després d’aquestes setmanes arribaré ja al desembre, des d’aleshores fins al març mantindré els esports d’equip, rodaré tant en bici com en running i centraré els meus esforços en la natació, és el què porto més justet. A més he de fer dues coses importants, fer-me una prova d’esforç i buscar algun fisio que faci massatges, tinc previst fer-me’n un cada tres setmanes durant els 6 mesos d’entrenament, si sabeu d’algun lloc, ja m’ho direu.

Com que em federaré en Triatló cauran un parell de triatlons sprints i intentaré fer algunes de les olímpiques que es facin al país (Salou, Balaguer, Banyoles i Tossa de mar) pel què fa al calendari de les grans cites:

Atenció al "careto" però és que anava segon

- La primera gran prova serà una marató, ja sigui amb el Nico o sense ell ja que tenim una mica d’incompatibilitat de dates degut a la Titan Desert.
La més probable és la de Perpinyan el 17 de maig, portaré ja un més i mig de preparació, queda a prop i a més canvio una mica de país. També em permetria fer Terra de Remences.
http://www.marathonperpignan.com/
Inscripció: 30 euros, i hi ha una cursa de 10km.
Alternatives:
26 abril Maratón Popular de Madrid http://www.maratonmadrid.org/
3 maig Marató d'Empúries L'Escala http://www.maratoempuries.org/
10 maig Maratón Internacional Martin Fiz Vitoria - Gasteiz http://www.maratonmartinfiz.com/
25 maig Maratón Bilbao http://www.clubbhm.com/
30 maig Stockholm maratón http://www.stockholmmarathon.se/

Controlant als rivals

- En quant a les marxes cicloturistes n’hi ha moltes, si la podem encabir en el calendari, no serà fàcil, la més ben organitzada és Terra de Remences l’11 de maig http://www.terraderemences.com/ Preu d’inscripció: 45 euros, cau una mica d’hora per a fer els 175km i a més potser val la pena buscar-ne una de més planera.
Alternatives: No domino el calendari, hauré de parlar amb el Carols M.

- Per preu, per bellesa, per nostalgia i per proximitat, ja hem parlat amb el Nico que repetirem el B de Banyoles http://www.triatlo.org/ Inscripció 60 euros.
Primers llargs a la piscina, hi havia overbooking com en els carrils del DIR


- També he buscat alguna mena de travessa per aigües obertes, en busco una de més o menys 5km i així perdre la por a la distància, de mement no en trobo ja que o són de menys o són de molt més, la que més s’hi acosta és la Travessia nedant Port del fangar - l´Ampolla el 15 d´Agost de 3335 metres http://www.nauticampolla.com/ i una alternativa, però hauria d’estar molt i molt bé (ara mateix no ho veig factible sense manguitos, però el que sí és cert és que la por me la trauria), és la Travessia al Port dels alfacs el 3 d´Agost de 7411 metres, en tot cas són dates de l’any passat així que caldrà mirar el nou calendari a http://www.natacio.cat/cat/seccio/veure/107 a l’igual que estar atent al què organitzin la gent de Marnaton http://www.marnaton.com/

Això si que és tirar-me a la piscina

- Pel Half del circuit Ironman hi ha tres possibilitats, la que tira més per dates i per proximitat és la de Monaco el 6 de setembre, però també és cert que és molt dura (s’haurà de fer amb calma) http://www.monaco-ironman.com/
Inscripció: 300 euros
Alternatives:
2 agost Antwerp, Belgium http://www.marcherremansclassic.be/16 agost Wiesbaden/Rheingau-Taunus-Kreis, Germany http://www.ironman703.de/

Espero estar tant orgullòs com de petit.

- I la cita de la temporada, l’Ironman del Maresme el 9 d’octubre http://www.challenge-barcelona.com/ Inscripció: 300 euros (ja pagada).

1 comentari:

Bea ha dit...

Competitiu a tope ja de petit!!! Ai dels meus fillets com vulguin ser ballarins de dansa clàssica!

Les Curses més rendibles