dimecres, 3 de desembre del 2008

Es busca patrocinador

Això és la ruïna! En moltes curses o triatlons que estic per allí, acompanyant a la Bea o a qui sigui, o simplement d’espectador, molta gent em pregunta: “i com és que no t’has apuntat?”, normalment hi pot haver tres respostes: per la planificació, per una lesió o per la pasta. I és que voler estar a tot arreu és un dineral, i que consti no m’estic queixant del cost de les curses, potser sobra tanta samarreta, però crec que organitzar qualsevol esdeveniment val els seus diners.
Després hi ha el material, no té res a veure el running amb el triatló: la bici, el neoprè o les mateixes curses; per norma general un corredor té curses des de 5 a 80km, de terra, d’asfalt o de muntanya, però fins aquest any Catalunya només tenia un mig Ironman i un Ironman, així que per canviar una mica has de buscar noves triatlons fora.He fet doncs un petit resum del pressupost del 2009, on evidentment hi ha despeses com la bici que s’amortitzaran en varies temporades però n’hi ha d’altres que no (la columna de la dreta té en compte aquesta amortització i igualment supera els 2.000 euros). El Nico a aquest pressupost li ha de sumar els més de 1.500euros de la Titan Desert.
Sigui com sigui val molt la pena, i la veritat és que dit això, l’alegria que em dóna ser triatleta compensa en escreix aquests diners. Així que ningú s’espanti, i a més per la meitat també es pot superar una temporada. Pau

1 comentari:

Bea ha dit...

Préstec TRI ESTRELLA... Parlem???

Les Curses més rendibles