dijous, 4 de desembre del 2008

Júnior Challenge

Jo tinc un nom al cap pel 23 de maig...

El Júnior Challenge Costa Barcelona Maresme, una festa esportiva per als més petits de la família.

Ahir, dimarts 2 de desembre, es va presentar al Consell Comarcal del Maresme la prova esportiva del Júnior Challenge.
El Júnior Challenge es la competició feta a mida de tots aquells joves que volen provar la sensació de fer un triatló. En aquesta prova participaran escoles i instituts tant del Maresme, de Catalunya, de Espanya i de països com Alemanya, França i Anglaterra.
A més, es una plataforma d’intercanvi cultural entre els joves d’una varietat de països.El Junior Challenge es celebrarà un dia abans de la competició del Challenge, el 23 de maig i el 3 d’octubre. Es tracta d’un triatló participatiu amb un circuit adaptat a la seguretat i diversió dels nens, amb l’atractiu d’una prova oficial amb arc de meta, diferents categories de competició, premis, etc...
Per a aquest esdeveniment esportiu també es necessari el suport dels voluntaris. Durant tot l’any, es realitzaran campanyes d’informació a les escoles de la regió i altres països, amb l’objectiu de portar joves a participar o ajudar al Júnior Challenge.
Una vegada finalitzada la prova, Illa Fantasia, espònsor oficial del Júnior Challenge, vol anar més enllà en la seva col•laboració, i posarà a la disposició dels nens participants un autobús que els traslladarà fins a les instal•lacions del Parc Aquàtic, on seran partícips d’una màgica festa.
El Júnior Challenge pretén ser una mica més que una prova de triatló, es vol aconseguir que tots els nens gaudeixin d’un dia agradable i entretingut.L’empresa Thisplay, que forma part del grup Evolution, serà l’encarregada d’organitzar les dues proves del Júnior Challenge (23 de maig i 3 d’octubre).
Categories dels participants del Júnior Challenge:
8-9 anys: 50m natació – 1km bicicleta- 400m carrera a peu.
10-11 anys: 100m natació – 2km bicicleta - 800m carrera a peu.
12-13 anys: 150m natació – 3km bicicleta- 1km carrera a peu.
14-15 anys: 200m natació – 3km bicicleta – 1,5km carrera a peu.
Extret de la web del challenge, jo potser demano per fer-me voluntari aquest dia.
Pau

Les Curses més rendibles