diumenge, 1 de novembre del 2009

Pilar Hidalgo

Un mes abans del Challenge la Pilar Hidalgo quasi es quedava en la carretera que va d’Alp a Puigcerdà durant la Triatló que s’hi celebrava el 5 de setembre. Un problema de cor que gràcies a la seva força, i a l’ajuda de molta gent en els moments de l’incident, no la va matar, però sí que ha obligat a què es retiri una de les grans del triatló, campiona del món sub23 i olímpica a Atenes.
En aquells moments no vaig voler publicar res al bloc per a no alarmar al meu entorn, especialment a la família i a la Bea, que ja estaven prou preocupats pel fet de portar al límit el meu cos en una prova tant important.
Ara que ja han passat un parell de mesos vull retre-li un petit homenatge i desitjar-li sort en els seus futurs projectes: una secció d’entrenaments (
www.entrenos-triatlon.es) i una empresa dedicada a la logística de desplaçament, inscripció, hotels... en proves Ironman (www.triatlon-viajes.es).
En la seva web trobareu l’esfereïdor relat del què li va passar al triatló de Puigcerdà a més de poder-la seguir i veure qui va ser, qui és i qui serà Pilar Hidalgo.

Les Curses més rendibles