divendres, 14 de maig del 2010

Clínic SBR de natació

Per fi el clínic que més em pot aportar. Si bé el de nutrició va ser molt interessant i em va permetre corregir alguns defectes alimentaris i els de bici i sobretot running van ser molt divertits, crec que tècnicament el que més necessito és el de natació. No és que esperi massa, un matí és un temps massa reduït per a treballar de veritat la natació, però puc sortir amb alguns conèixements i exercicis que em permetin anar millorant poc a poc.
A més aquesta vegada no anirem a la botiga sinó que ens han convocat a Calella, així que dissabte al matí estaré per allí copçant un ambient que segur serà espectacular.
Passo el programa, recordo que tot i que pels que som de SBR és gratuït, qualsevol hi pot anar per 30 euros. Per cert, si algú surt de Barcelona i em vol acompanyar, genial, sinó suposo que pujaré en tren.
1- Tècnica de l'estil crol aplicada en aigües obertes : Braçada, respiració, utilitazció del batut de peus,...
2- Factors i condicions climatològiquess externes : Onatge, vent, corrents, temperatura de l'aigua...
3- Punts a tenir en compte en triatlons - travesses de natació: Circuits, punts de referència, "anar a peus", respiració bilateral...
4- Condicions a tenir en compte en l'entrenament: Utilització neopré,Tipus entrenament, entrenament específic de triatló, transicions (T1), Escalfament pre-competició, les travesses de natació...
5- Sessió pràctica a l'aigua.

2 comentaris:

Ferran ha dit...

No em deixa de sorprendre: Que fuerte!!! Nuevos embajadores de Spanair para 2010: Elsa Pataky, Alaska, Feliciano Lopez y..... Josef Ajram!!!!!!!! Where is the limit???????

Realment està sent un fenòmen gairebé paranormal...

Bon cap de setmana i sort a Collserola!

Pau ha dit...

Molt bo!

Les Curses més rendibles