dilluns, 28 d’abril del 2008

Banyoles 9

Bayoles 9

Nico,
Setmana de relax prèvia a la Titan Desert. Per cert, ens espera una crònica més detallada, però de moment m’anirà enviant les primeres impressions.

Pau
Primers tres dies d’entrenament ja més dur. Molt profitosos. Dilluns, 36km de BTT a 18,5km/h i transició ràpida per fer 7km corrent a poc menys de 5min/km. La volta que faig pel Parc Güell és massa dura i el cert és que vaig acabar amb moltes rampes als isquiotibials i als quadríceps. Dimarts 3km de natació repartits en tres sèries d'1km amb un descans de 3 o 4 minuts entre elles, al final (150 últims metres) molt mal de cap, suposo que culpa de les ulleres, que m’apreten massa. I dimecres 2 hores i 12 segons per completar 51km de carretera amb la bici del Robert, que va molt i molt bé (per la tarda sessió d’spinning).
Foto amb el Xavi, ell sí va poder fer la pedalada de Cabrils i ens va explicar que va ser prou dura, tant les pujades com sobretot les baixades. Després fideuà i primer banyet de l'any. Gràcies.L'any que ve no hi fallo, ni que sigui per la butifarra.

Les Curses més rendibles