dilluns, 7 d’abril del 2008

Entrenament triatlo sprint, cap a Balaguer

Doncs avui comença l’entrenament de Balaguer, jo crec que amb dos mesos està bé, però començar ja permet fer-ho progressivament. Com ja he anat dient serà un entrenament fonamentalment de MTB, juntament amb manteniment de córrer i millora en la natació. Comencem doncs amb una proposta tranquil·la. El què faré és enviar-vos el nombre de sessions setmanals, les disciplines a fer i el temps per cadascuna d’elles. Després us ho repartiu com volgueu, és a dir si us dic de fer 70 minuts de running, podeu fer 50 minuts seguits un dia i 20 després d’una sessió de bicicleta, per exemple.

Compto amb la Bea, el Xavi, el Carles i l’Ivan i un parell més que encara no m’ho han confirmat.

Intentarem cada setmana fer una trobada que convocaré via blog i a la qual qualsevol s’hi pot apuntar, tant els que van a Balaguer com els que no. Les sortides en bici o corrent seran sempre el cap de setmana i si la logística ho permet podríem començar a fer alguna sessió doble (més endavant segur). La natació podríem quedar algun dia entre setmana per a practicar tres o quatre exercicis que van molt bé, qualsevol dubte que tingueu dirigiu-vos al Nico, és un crack tant a nivell teòric com pràctic.

Per aquesta setmana, repartiu proposo:

Entre 30 i 40 km de bici (pot ser dos sessions d’espinning o una i fer una sortida a l’aire lliure)
8 km o 50 min de running (els què no heu fet bombers estaria bé fer algun més)
Mitja hora de natació.

Això està bé, si algú vol fer una mica més, sense passar-se doncs de conya. En principi m’agradaria organitzar una bici pel cap de setmana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Merci per la planificació. Els novatillos t'ho agraïm. A més una certa pressió obliga a fer el que quasi bé sempre fa una mandra...
A la possible sortida en bici del we, a no ser que sigui per la Cerdanya, no m'hi podré apuntar fins d'aquí 3 que ja l'hauré baixat.

Pau ha dit...

Sempre millor estar a la Cerdanya que pedalant per Barcelona. En tot cas ja farem sessions d'spinning o natació al DIR, entre setmana.

Les Curses més rendibles