divendres, 25 d’abril del 2008

ETS TESTS

De cara a la setmana que ve, ja us avanço que estaria bé fer uns primers tests. Concretament de running i sobretot de natació. De bicicleta és més xungo, però ho podeu fer pel vostre compte. La idea és que quan feu una volta per Collserola agafeu referències i d’aquí a un mes intenteu repetir-la.

Pel running reserveu-vos un dia i la idea és fer 4km a tope, és a dir mireu a quan podeu anar. No és una distància excessiva i segur que no apareixeran problemes de genolls ni altres molèsties articulars, el que si heu d’anar en compte és pel tema muscular, per tant importantíssim fer un o dos km d’escalfament (rodar al 70 o 75%) i després fer els 4 al 95% i progressius (acabant a tope) i finalment un al 70% de nou. A la primera molèstia heavy pareu.

Per la natació una cosa semblant. Entre 150 i 200 metros d’escalfament, si cal pareu 30 segons i després una tirada de 500 metros ràpida i una vegada més feu-la progressiva, és a dir comenceu a un ritme bo (no còmode) i acabeu les darreres piscines al límit.

Si voleu passeu-me els temps que heu fet i si teniu pulsòmetre el màxim de pulsacions, ja sigui via comentari en el bloc o a través del meu correu personal.

2 comentaris:

ivan ha dit...

tinc una pregunta:
per nadar et pots posar la cinta del pulsometre? no passa res si es mulla?

Anònim ha dit...

Ivan no passa res si es mulla, xò jo ho he provat al mar i no marca les pulsacions. Potser en aigua menys salada (i menys conductora de l'electricitat)...

Nic

Les Curses més rendibles