diumenge, 27 d’abril del 2008

ETS4 i algunes respostes

Doncs ja ho vaig avançar, aquesta setmana estaria bé fer els tests.

En tot cas la proposta és:

Natació: Test més una tiradas entre 600 i 800 metres convinant alguna de braça (2 sessions)
Bicicleta: 3 sessions. Els que feu spinning podríeu provar de fer-ne dues seguides, a més com vaig dir intenteu memoritzar una volta d'almenys 12 o 15km i més endavant la repetiu.
Running: Igual que la natació: test + sessió lliure (la podeu fer després de bici o natació)

Aquests dies de festa (dijous) van molt bé per aprofitar i fer una bona volta de mountain bike.

A les preguntes realitzades, ja sigui via bloc o mail personal.

-La triatló és el dissabte 21 a mitja tarda
- Com diu el Nico, el pulsòmetre es pot mullar, de totes maneres quan parlava de referències era més per la bici i el running.
- No cal neoprè, ja d'entrada en una sprint és una mica exagerat, ja que després es perd temps en treure'l, però és que en aquest cas la triatló és al juny i en un estany, o sigui que l'aigua estarà prou calenta.
- El millor per competir és uns culottes que van amb molt poca protecció i que et serveixen per les tres disciplines, de totes maneres, amb un banyador apretat però tipus boxer o un pelet més llarg ja n'hi ha prou (per la sprint). Això ja en parlarem. Al decathlon en venen i estan prou bé.
- Les sessions dobles l'ideal és de moment fer-les convinant natació més una altra disciplina, quan quedi un mes ja s'ha de comença a treballar bici i després running, però no és bo abusar-ne al principi ja que és dur pel cos.

Les Curses més rendibles