divendres, 5 de juny del 2009

Començarem on ho vam deixar

La temporada passada va tenir un gran objectiu, que va ser fer el B de Banyoles, vam estar preparant durant uns tres mesos aquella triatló i acabar-la va suposar una gran alegria i la culminació d’un bon entrenament. Aquest any, un altre B, no serà més que l’inici d’aquesta temporada, una part més de l’entrenament cap al Challenge, curiosament doncs, comencem on vam acabar l’any passat. I estic confiat, és una temporada de volums per sobre la potència, ja arribarà l’època d’anar a fer marques, (o no), però ara l’important és que aquest tipus de proves no afectin a l’entrenament marcat per Fink, és a dir que la setmana prèvia a les proves no poden ser de tappering total, ni es pot arribar baldat en la posterior i no poder fer res. Precisament en aquestes dues setmanes si comparo amb la Marató del 2007 i la d’ara la diferència seria: en running igual, de 45 a 45km de run (sense comptar la marató), de 18 a 181km de bici i de 750 metres a quasi 13km de natació. I el que he de vigilar ara és de no sobreentrenar-me, de tenir cura de la malauradament delicada musculatura que portem sempre al límit. El què faig és si noto la més mínima molèstia baixar el ritme, però seguiré amb els volums durant la següent setmana per a recuperar una mica de cara a la tercera de juny, en què tenim Balaguer.
I això és tot, sembla que mica en mica va arribant l’estiu i per tant els entrenaments a mar obert, les caloroses sessions de running al migdia, les terrassetes al vespre, les ortxates del Sirvent, i la temporada de triatló (per cert, Xavi, sort en el teu debut aquest any, i sort a la resta d’amics que feu Salou).

I si arriba l'estiu, arriben els records de la setmana a Formentera de l'any passat, on com veieu no vaig perdre l'oportunitat de nedar una miqueta. Records que s'han accentuat veient tots els recons on vam estar a l'anunci d'Estrella Damm http://www.youtube.com/watch?v=1VRZlSSIrwY

Les Curses més rendibles