dijous, 25 de juny del 2009

Les Angles per Vitòria

Al final ens hem cagat, jiji. La veritat és que tenint l'alternativa de fer un half, proper a casa, una setmana més tard i sobretot unes distàncies més "normals" era difícil caure en la tentació i no anular Vitòria per anar a fer el Triatlon de les Garotxes a Les Angles el 19 de juliol.
Ara estem tramitant l'anulació del triple olímpic (que ja ens han acceptat) i entre avui i dilluns confirmarem el Half. Una vegada inscrits, vull animar a que tants com pugueu hi aneu. Durant un cap de setmana es celebraran les 4 distàncies, si no m'equivoco, dissabte la sprint i l'Ironman i diumenge el Half i una olímpica, així que hi ha per tots els gustos.
El Nico, el Nacho (que ens el vam trobar l'altre dia a la carretera de Molins) i jo mateix hi serem. Us deixo l'enllaç:
http://www.festricap.com/
Només lamento que aquest canvi em suposi anular també un compromís personal que tenia el mateix cap de setmana i a més em quedaré sense supporter/fotògrafa.
Celebrant l'aniversari de la Bea al Pedro Larrumbe de Madrid, el plat es deia (atenció!): Canalón de Buey de mar y Apio Nabo con Huevas de Pez Volador

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Embolcalla els canelons aquests i passa de les barretes home!
Pau II

Txell ha dit...

Molta sort a Les Angles, segur que estarà molt bé. Nosaltres hi vam passar en bici el dimecres i al Miquel ja li venien ganes d'apuntar-se al Altriman. :)

Pau ha dit...

pau, molt bona idea! Per la mida dels canalons caben segur.

Txell, sou unes màquines, noslatres ens caguem amb què passin de doble a triple a Vitòria i per vosaltres és la raó per apuntar-vos-hi i ara és anar a Les Angles, veure que és dur i ja pensar-hi. Sort a l'Embrunman.

ivan ha dit...

em quedo amb la Bea

Les Curses més rendibles