dilluns, 29 de juny del 2009

Miquel runner

En un cap de setmana de grans notícies (casaments, fills, mascles...), em fa especial il·lusió presentar el blog del Miquel.
http://miquelrunner.blogspot.com/
Juraria que va ser fa uns tres anys quan corrent la primera part de la Sant Silvestre, la que va paral·lela al mar, ens vam saludar amb el Miquel que havia baixat a veure passar els corredors. Va ser una d'aquelles salutacions típiques amb un vell amic que fa temps que no veus, però tant ràpides com pot permetre una situació en què un està parat i l'altre corrent.
Mica en mica, però, hem anat coincidint i ara ja els dos de curts. Recordo la cursa de la Mercè d'aquell mateix any i més recent la de Collserola en què ens vam veure per darrera vegada. Realment mola que el món dels runners vagi creixent i més amb la passiód el Miquel, felicitats!!!
Aprofito per felicitar també als amics que han fet la Tri de Calafell, amb grans marques, i per marques la de l'Àlex a Niça, quina bèstia. i per comentar que he afegit la botiga de bicis Tomás Domingo a la llista de webs, perquè la veritat és que per fi sembla que la BTT va més o menys bé, i m'estan tractant molt bé.

2 comentaris:

Miquel ha dit...

Ostres! No m'esperava que el meu modest bloc sortís anomenat en una web de referència com la vostra. En sóc un seguidor habitual. Moltes gràcies i endavant amb les tri!

Pau ha dit...

Faltaria més...

Les Curses més rendibles