dilluns, 28 de desembre del 2009

Esportistes TOP 10 to 5

Aquí teniu el primer lliurement de les TOP10, la veritat és que qualsevol d'elles podria estar entre les 5 millors, com qualsevol de les "descartades" podria estar aquí. En tot cas he intentat ser una mica original i penjar noves propostes.
Malia Jones: En el món del surf hi ha moltes xavalites que estan com un tren, estan fortes, sempre morenes i a sobre fan un d'aquells esports que són sensuals de veure (no són lluitadores de judo, diguéssim, clar que a cadascú li pot posar coses diferents). En fi, aquí hi ha una de les representants.

Logan Tom: I si el món del surf és espectacular, què dir del del Volei, per mi sens dubte on hi ha els millors cossos. També estic segur que hi ha altres exemples, jo he trobat aquesta que m'encanta, però s'accepten altres noms.
Kristi Leskinen: La Kristie sempre està entre les millors i de fet jo crec que treballa més com a model que esquiant, i és que la veritat és que ha d'esquiar molt bé perquè valgui la pena tapar-la amb un anorak.
Danica Patrick: Aquesta pilot de cotxes m'encanta, no surt en gaires llistes i potser és el típic exemple que només jo i quatre més li veiem el què, el cas és que per mi, està entre les millors, té un no sé què...

Maria Verchenova: Primer l'havia descartat del TOP10, però no sé perquè, ja que aquesta noia és un autèntic "pivón". Com ja havia escrit, a partir d'avui em miraré el golf d'una altra manera.

No sé què us han semblat aquestes 5, en tot cas encara n'hi ha 5 més, algunes molt vistes, però també bones troballes, d'aquí poc al bloc.

8 comentaris:

Bea ha dit...

Des de la meva modesta opinió, m'agrada més la pilot que la jugadora de volei. La de volei té un bon culet, però és una mica tiarro, no? Des del respecte i la enveja, clar, opino per integrar-me una mica, entre tanta testosterona :-P.

jag75 ha dit...

M´ha agradat molt aquest post :)

No sé si és aquesta l´esquiadora en qüestió però l´altre dia va sortir una de molt maca a teledeporte i et ben juro que esquiar esquiava que no veas (era imatge de swatch). A més a més, va dir una gran frase:
- modelo o esquiadora?
i ella diu:
- a los 17 años tuve que escoger y elegí que quería seguir comiendo

maca la noia, mca de veritat

jag75 ha dit...

l´he trobada!
http://vimeo.com/6863123

el que et deia, una crack

Pau ha dit...

M'agrada aquest tipus de comentaris, aportant més informacio

flashman ha dit...

Veo que ultimamente los post están de lo más interesante, así me gusta. No puede ser todo deporte, así que me he puesto a buscar mi aportación y he sido sorprendido por la mujer, no creo que pueda conectarme en meses, de momento dejo esto: Leryn Franco, lanzadora de Jabalina Paraguaya.

http://www.youtube.com/watch?v=lkli42nFdhI.

Ah que fuiste tu el que me saludó dos veces, si que me acuerdo, mil gracias.

Pau ha dit...

Jag, brutal el vídeo? no entenc res i m'he tragat els 13 minuts que dura, m'han agafat fins i tot ganes d'esquiar i això que ja fa anys que ho he avorrit. De totes maners no és la que he posat aquí, a veure si haurem de fer un extra!!!
Flashman, qué haríamos sin estas mujeres que tenemos que nos pegan caña? Si sólo hacías trabajo de investigación... Sea como sea te has avanzado y has sacado ya una de las TOP5. Un honor saludarte en el challenge y me dio pena no verte acabar.

Guillermo ha dit...

Uno nunca se cansa de seguir "El deporte rey".

Un saludo y Felices Fiestas!!!

Pau ha dit...

El deporte rey?!? Bueno, no entraremos en detalles.
Felices fiestas

Les Curses més rendibles