dijous, 10 de desembre del 2009

Primera part, botigues i material urban bike

Com vaig dir penjo un breu recull del què he pogut investigar durant la darrera setmana, segur que hi ha molt més, però per començar ja està prou bé:
En quant a botigues, per Tomás Domingo no he tingut temps de passar i al probike sé que algunes coses tenen, també a la Orbea de jardinets de Gràcia hi he vist alguna fixie i llantes, però vull destacar quatre més especialitzades, on no només tenen material sinó que saben de què parlen (no dic que a les altres no, eh!).
Epai bici es troba al carrer Bruc just per sota de Consell de Cent, vaig estar parlant amb el Xavi (crec), i em va transmetre la seva passió pel tema, primer vam estar una bona estona estudiant la meva bici i veient les possibilitats que tenia, explicant-me moltes vegades coses que puc fer jo mateix. Després vam parlar de single speed i fixies i finalment em va informar de llantes, mirant la possibilitat de muntar-me unes Velocity ja sigui a la city o a la merida. Passeu-hi
www.espaibici.com
Molt a prop, al carrer Girona amb Gran Via, una botiga com se sol dir “de les de sempre”, em va semblar que disposaven d’un gran taller, tant a nivell de preus com de components i fiabilitat i a més també una molt bona oferta de bicicletes de ciutat.
http://www.castellsbicicletes.cat/


Em vaig trobar Bike land tancada (era dissabte tarda), però crec que és una bici que també treballa bé aquest món, a més, tot s’ha de dir disposen d’uns single molt bé de preu, amb l’oferta actual, és la més barata del mercat i està molt bé, és una Nishiki ideal per debutar, amb doble fre i una estètica molt aconseguida. Està a Diputació a l’alçada de Pg Sant Joan.
www.bikelandsl.com
Al cor de gràcia hi ha Bike Tech, potser de les 4 és la que es centra més en la bicicleta de ciutat, ja sigui plegables, fixies o de travessa. En tenen un parell precioses, només per això val la pena passar-hi. La trobareu al carrer Terol 30.
http://www.bike-tech.net/
Material
Si el que voleu és comprar una nova bici o simplement trobar material per a “tunejar” la que teniu també adjunto algunes webs interessants.
Com a fixie o single speed de primer preu he vist que hi ha un parell de marques molt interessants que podeu trobar a les botigues citades i que ronden els 300 o 400 euros segons els acabats finals.
Fuji:
http://www.fujibikes.com/LifeStyle/ClassicSeries/Classic-Track.aspx
Nishiki: http://nishiki-spain.es/ciudad-city.asp?numPagina=6
Al voltant de 500 o 600 euros ja hi ha més opcions des de fer-se una bici més o menys a mida fins a una tipus les specialized (anomenades globe) langster que d’altres vegades n’he parlat
http://www.specialized.com/es/es/bc/SBCBkModel.jsp?spid=45781&eid=5333&menuItemId=6359
També n’hi ha de molt més cares, però ja no ho controlo a més que trobo que perden una mica l’essència de la bici de ciutat per allò de lligar-les a qualsevol lloc, això sí val molt la pena veure-les.
I si parlem de material pròpiament dit em centraré en les llantes que potser és el que crida més l’atenció. Precioses són les Aerospoke, el què passa és que cadascuna d’elles supera els 300 euros, són les anomenades llantes de bastons. Passo l’adreça del catàleg perquè la veritat és que la web és molt cutre i poc intuïtiva.
http://www.aerospoke.com/1/258/files/AerospokeCatalog3.pdf

Més baratetes hi ha les Velocity, la veritat és que la web també és complicada, però vaja, que es tracta d’unes llantes que permeten escollir qualsevol tipus de color, muntar amb radis blancs o negres i a sobre són valides tant per fixie, per single o fins i tot per una bici de carretera normal. El preu muntades ronda els 200 euros la roda.
www.velocityusa.com
En aquestes bicis de Josef hi ha una aerospoke, una HED3 i dos velocity (crec)

I buscant, val la pena veure aquesta web, jo crec que té qualsevol tipus de component, només veient la quantitat de rodes que hi ha, la atrobo ideal per a escollir.

http://www.chainreactioncycles.com/

I per la compra on-line

http://notusualbikes.com/tienda/
En breu penjaré sobre blocs i webs

1 comentari:

Bea ha dit...

Puuffff, nois! L'apassionant món del TRIllenguatge. Per a mi fins ara un "single" era un solter, coneixia a "FIXIE" i a DIXIE que eren 2 ratolinets, "acoplar-se" era un altre tema, i los "cuernos" també eren un altre tema. Les "cabres" i les "llebres" eren animals, i els "xips" estaven dintre els ordinadors. La "transició" era una etapa de la nostra història i les "pájaras" dones de mala vida... Como cambia el cuento, no?

Les Curses més rendibles